Πώς σχολίασε η Καινούργιου το κόψιμο του "Spata Live"

08.03.2016
Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη σχετικά με το X-Factor για το οποίο δήλωσε ότι χάρηκε όταν έμαθε ότι οι οντισιόν αφού δεν είναι στην κριτική επιτροπή, η Κατε΄ρινα Κινούργιου σχολίασε στον αέρα του “Λόγω TiVis”:

«Είναι αυτό που ο Ελληνάρας θέλει να σου ψοφήσει ο γάιδαρος. Σου λέει “δεν είμαι εγώ στην επιτροπή του X-Factor, να πάει απάτο!”».

Τότε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ανέφερε: «Καλά μας πήγε αυτή η ευχή εμάς» εννοώντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το σχόλιό του για τα “ομοειδή προγράμματα”.

Ωστόσο, η Καινούργιου δεν το βρήκε χαριτωμένο το σχόλιο και έσπευσε να πει:

«Όχι! Μιας και το ανέφερες, να το τονίσω λίγο. Επειδή μπορεί να παρεξηγηθεί, να το διορθώσω. Δεν εύχεσαι ποτέ όταν δουλεύεις σε μια ψυχαγωγική εκπομπή να “κοπεί” μια αντίστοιχη ψυχαγωγική εκπομπή. Πίστεψέ με, για εμάς που κάνουμε τηλεόραση κι υπηρετούμε ψυχαγωγικές εκπομπές το να μειώνονται οι ψυχαγωγικές εκπομπές και να παίζουν επαναλήψεις είναι πολύ δυσάρεστο. Και δεν είναι μόνο εμείς οι έξι που θα μείνουμε χωρίς δουλειά, είναι και πόσοι άνθρωποι από πίσω. Και το να συμβαίνει, λοιπόν, σε ένα άλλο κανάλι, και πάλι λυπηρό είναι! Κατάλαβες;».

Και συμπλήρωσε:

«Επειδή παγώσαμε όλοι, θέλω να το διευκρινίσω. Ποτέ δεν έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο και είναι πολύ στενάχωρο γενικότερα. Επειδή μάλιστα γνωρίζω τον Δημήτρη και είναι πολύ καλός μου φίλος. Όταν ένας παρουσιαστής το βιώνει όλο αυτό, ενώ πήγαινε μια χαρά να κόβεται η εκπομπή στα μέσα της σεζόν, νιώθει πάρα πολύ άσχημα όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για όλους αυτούς που δούλευαν από πίσω, τους συνεργάτες του. Εννοείται πως είναι λυπηρό. Απλά κάθε κανάλι έχει τη δική του τακτική. Δεν το είπες με κακή πρόθεση, αλλά ήθελα κι εγώ να το διορθώσω για να μη φανεί προς τα έξω άσχημα και παρεξηγηθείς και εσύ».