Δες πώς είναι σήμερα η "Πάτι" και η "Αντονέλα" [photos]

15.03.2016
Η σειρά "Πάτι: Η πιο όμορφη ιστορία" προβλήθηκε στην Ελλάδα δυο χρόνια και απέκτησε χιλιάδες θαυμαστές. Ιδιαίτερα οι δυο βασικές πρωταγωνίστριές τους. Πού τις βρίσκει, λοιπόν, το 2016;

Μπορεί στην Ελλάδα να προβλήθηκε από το 2010 ως το 2012, όμως το πρώτο επεισόδιο για τη δημοφιλή νεανική σειρά από την Αργεντινή προβλήθηκε το 2007, εξ ου και η μεγάλη διαφορά που βλέπουμε σήμερα στις πρωταγωνίστριές του.

Η "Πάτι" και η "Αντονέλα". Τα δυο κορίτσια που με τις περιπέτειές τους κέρδισαν τον κοινό της Ελλάδας -και τους έμαθαν να χορεύουν στους ρυθμούς τους επίσης- σήμερα είναι "ολόκληρες γυναίκες".

Κάναμε μια βόλτα στο Instagram τους και εντυπωσιαστήκαμε.

H Πάτι, ή, κατά κόσμον. Λάουρα Εσκιβέλ (Laura Esquivel) είναι σήμερα 21ός ετών. Συνεχίζει την καριέρα της στην υποκριτική, το τραγούδι και τον χορό και παραμένει γλυκύτατη, όπως και τότε, παρόλο που πραγματικά δεν θα τη γνωρίζαμε...

Αντονέλα, ή κατά κόσμον, Μπρέντα Ασκινάρ (Brenda Asnicar) είναι σήμερα στα 24 και είναι μια πραγματική κούκλα. Ως προς τα επαγγελματικά, συνεχίζει κι εκείνη την καριέρα της στην Αργεντινή κυρίως σε μιούζικαλ και τηλεοπτικές σειρές.