Λιάγκας: Έκραξε άγρια την Δούκισσα και το σύντροφό της!

15.03.2016
Στη Μύκονο πέρασαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Εξάλλου, στο νησί των Ανέμων η οικογένεια του νεαρού επιχειρηματία διατηρεί εξοχική κατοικία και το νεαρό ζευγάρι πολύ συχνά επισκέπτεται το μέρος, όπου γεννήθηκε και ο έρωτας τους.

Στην παρέα τους ήταν και τα αδέλφια του Θεοδωρίδη, ενώ ο φακός τούς απαθανάτισε να απολαμβάνουν τα θαλασσινά τους, σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου.


Κι έπαιξε το επίμαχο βίντεο το πρωί της Τρίτης (15/3) στο Πρωινό και ξεκίνησε ο Γιώργος ο Λιάγκας τον σχολιασμό, που κατέληξε σε άγριο κράξιμο του νεαρού ζευγαριού. Και τι δεν είπε ο στόμας τους, που έσταζε χολή.

Δεν άφησε τίποτε ασχολίαστο: από το ντύσιμο του Θεοδωρίδη, μέχρι και αυτά που έτρωγαν, αλλά και την οικονομική κατάσταση του συντρόφου της Δούκισσας, ο οποίος ως γνωστόν είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο.


«Αυτός γιατί φοράει κοντοβράκι; Ντάλα χειμώνα με 5 βαθμούς θα φορέσεις κοντοβράκι»; έλεγε με μπόλικη δόση ειρωνείας για τη φόρμα του νεαρού επιχειρηματία. Στη συνέχεια, όταν το πάνελ είπε ότι στην παρέα ήταν και τα ετεροθαλή αδέλφια του και γιοι του Σωκράτη Κόκκαλη, σχολίασε γελώντας: «Η φτωχολογιά όλη μαζί! Κλαίγανε τη μοίρα τους πάνω από έναν αστακό! Προβλήματα έχουν όλοι, αλλά καλύτερα να αντιμετωπίζεις ως πλούσιος παρά ως φτωχός», κατέληξε.