Μενεγάκη: Aποκαλύπτει γιατί πήγε στη Νέα Υόρκη (λεπτομέρειες από το ταξίδι)

16.03.2016
Η αλήθεια αποκαλύφθηκε επιτέλους και η Ελένη Μενεγάκη από τον αέρα της εκπομπής της εξήγησε γιατί πέταξε μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Όπως αποκάλυψε η Μενεγάκη, δουλειά ήταν η αιτία που έφτασε στη Νέα Υόρκη με το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στο πλευρό της, ύστερα από πρόσκληση της Universal Ελλάδας και Αμερικής.

Όπως έγινε γνωστό, με αφορμή την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά Νο2» της Νίας Βαρντάλος, η Ελένη και ο Θοδωρής, πέταξαν μέχρι το Μεγάλο Μήλο και τα ευτράπελα του ταξιδιού ήταν πολλά.

Το ταξίδι:

«Δε σας σκέφτηκα καθόλου Γρηγόρη! Πέρασα τόσο ωραία με τον Θοδωρή μου. Ήταν καταπληκτικός και μου θύμιζε αυτά που ξεχνούσα. Για δουλειά πήγαμε, αλλά ο Θοδωρής μου έλεγε να μην τη λέω δουλειά! Μα του έλεγα “γιατί; Πήγαμε για αναψυχή;”. Θοδωρή μου, χίλια ευχαριστώ. Με πήγε παντού!», είπε λίγα λεπτά μετά την είσοδό της στο πλατό η Ελένη.

Γιατί έχασαν την πτήση:

Η Μενεγάκη εξήγησε πως η πρώτη τους πτήση καθυστέρησε και έτσι έφτασαν στη δεύτερη 1 ώρα πριν την πτήση αντί για την προβλεπόμενη 1.5 ώρα. Κι ενώ το αεροπλάνο δεν είχε απογειωθεί, δεν επετράπη στην Μενεγάκη και τον Κουτσογιαννόπουλο να επιβιβαστούν με την Ελένη να εξηγεί πως ήταν έξαλλη και αναγκάστηκε να πάρει παυσίπονο ενώ τα παράπονα ανέλαβε να κάνει με κομψό πάντα τρόπο ο Θοδωρής.

Το απρόοπτο πριν τη συνέντευξη:

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μίλησε και για τη χημεία που είχε η Μενεγάκη με τη Νία Βαρντάλος, αλλά και για το απρόοπτο την ώρα της συνέντευξης.

«Πριν φύγουμε από την Ελλάδα είχαμε εξηγήσει τα διαδικαστικά. Δηλαδή (μιλά η Ελένη) ελληνικά και λίγο αγγλικά, ενώ η Nia Vardalos το αντίθετο και είχαμε ζητήσει μήπως την έχουμε μόνη της-χωρίς τον συμπρωταγωνιστή της.

Λίγο πριν φτάσουμε εκεί, μας ειδοποιούν ότι η Nia πρέπει να ‘ναι “ζευγαρωμένη” με τον John Corbett. Λέμε οκ δεν πειράζει! Φτάνουμε εκεί και μας λένε “ποιος από τους δύο θα μπει μέσα;” και η Ελένη με ρωτούσε “γιατί; Γιατί;”».

Εν τέλει ο σκηνοθέτης πρότεινε στο δίδυμο Κουτσογιαννόπουλου- Μενεγάκη να κάνουν ξεχωριστά συνέντευξη με τηνΒαρντάλος και στην καρέκλα του συμπρωταγωνιστή της να κάτσει η Ελένη Μενεγάκη. Φυσικά τα πλάνα που είδαμε είναι απίθανα και μάλιστα ενημερωθήκαμε πως η Ελένη έκανε και παραπάνω ερωτήσεις, από το χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους, με τις ευλογίες της Νία!

Ήταν ο Ματέο στο ταξίδι;

Τελικά, η Μενεγάκη δεν πέταξε με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό. Η ίδια ανέφερε και σε σχόλιο στο Instagram και στον αέρα της εκπομπής πως ήταν μόνη με το Θοδωρή και οι δυο τους πέρασαν πολύ ωραία στο ταξίδι αυτό.

Μενεγάκη και Κουτσογιαννόπουλος, πήγαν στο μούζικαλ Σικάγο ενώ η Ελένη δεν έκρυψε πως μαγεύτηκε από την εξόρμησή της στη Νέα Υόρκη.