Απίστευτο: Ο Τσακνής απέρριψε τρανταχτά ονόματα για τη Γιουροβίζιον!

12.05.2016
Μια απίστευτη αποκάλυψη που θα συζητηθεί, είδε το φως της δημοσιότητας μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Ελλάδας να περάσει στον τελικό της Γιουροβίζιον.

Γιατί μπορεί η ΕΡΤ να έδωσε απευθείας ανάθεση στους Argo και το "Utopian Land", όμως, ως φαίνεται, υπήρχαν και άλλες εναλλακτικές και μάλιστα... τρανταχτές! Και σίγουρα πιο αποτελεσματικές κι ελπιδοφόρες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, από αυτό του αποκλεισμού, μετά από 12 χρόνια συνεχούς και πετυχημένης παρουσίας στους ημιτελικούς του θεσμού.


Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Βότσκαρης, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Διονύσης Τσακνής απέρριψε τις υποψηφιότητες της Ελένης Φουρέιρα, της Demy και της Τάμτα, που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού!

«Τώρα τα γράφω εδώ για να ξέρετε φέτος για την eurovision είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Φουρείρα, η Ντέμι και η Τάμτα. Ωστόσο απορρίφθηκαν από τον κύριο Τσακνή για να στείλει με το έτσι θέλω αυτό που είδαμε χθες στη σκηνή της eurovision και να ακολουθήσει ο αποκλεισμός».