Μιχάλης των Stavento: Απίστευτα καρφιά και θλίψη για το Voice

26.05.2016
Η συμμετοχή του στο The Voice στο ρόλο του κριτή ήταν πραγματικά έκπληξη για τους τηλεθεατές και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά, ο Μιχάλης των Stavento μίλησε τόσο για αυτό όσο και για το Jumping Fish που παρουσιάζει τώρα στον Alpha.

«Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, το Τhe Voice για εμένα είναι ένα τρομερά ωραίο παιχνίδι. Ωστόσο, θα ξαναπήγαινα μόνο αν μπορούσαν να μου πουν ότι θα υπάρξει μια δισκογραφική εταιρεία η οποία θα στηρίξει τα παιδιά αυτά βγαίνοντας από το παιχνίδι. Εγώ πήγα με την προϋπόθεση ότι τα παιδιά αυτά θα βοηθηθούν, αλλά επί της ουσίας δεν βοηθήθηκαν».

Και συνέχισε:

«Νιώθω σαν να είμαι συνένοχος που κανένα παιδί δεν πήρε τη βοήθεια που έπρεπε να πάρει. Εγώ δεν πήγα εκεί για να χρησιμοποιηθούν τα παιδιά μόνο για τηλεοπτικούς λόγους. Υπήρχε καλή πρόθεση, αλλά, δυστυχώς, λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα αυτό δεν συνέβη ποτέ».

Τι έχει το Jumping Fish και τον κάνει να το προτιμά σε σχέση με το the Voice;

«Το Jumping Fish μου αρέσει περισσότερο από το Τhe Voice, ακριβώς επειδή, δεν εμπεριέχει το στοιχείο του ανταγωνισμού μεταξύ των παιδιών. Προσωπικά, περνούσα πολύ δύσκολα στο Τhe Voice όταν έπρεπε να πάρω μια απόφαση για το ποιος θα μείνει ή θα φύγει από το παιχνίδι».