Αναστασοπούλου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν γεννήσει

26.05.2016
Την πρώτη της επίσημη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ερχομό της κορούλας της έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός που πριν από τρεις μήνες έγινε μαμά για πρώτη φορά, εξήγησε γιατί έκανε τελικά καισαρική:

«Γέννησα με καισαρική. Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά δεν τα κατάφερα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν γεννήσω, είχα πρηστεί πάρα πολύ. Πήρα 20 κιλά χωρίς να τρώω υπερβολικά αλλά ήταν νερό. Δύο εβδομάδες πριν γεννήσω ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση, λίγο πριν πάθω κάτι κακό. Πήγαινε προς προεκλαμψία, κάτι που δεν είναι καλό. Μπορεί να πάθεις κακό κι εσύ και το μωρό».

Όμως δεν σταμάτησε εκεί η νέα μανούλα κι εξήγησε πως τα κατάφερε με το θηλασμό, πόσο καιρό σκοπεύει να θηλάσει:

«Έχω επιλέξει να θηλάζω, αποκλειστικά. Δύσκολο είναι, αλλά νομίζω πως είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα. Εγώ ήμουν από την αρχή αποφασισμένη να το κάνω και δυσκολεύτηκα πολύ. Δεν είναι απλό πράγμα ο θηλασμός, πονούσα πολύ, θέλει προσπάθεια Υπάρχει πολύς κόσμος που προσπαθεί να σε αποθαρρύνει, να σε σπρώξει στο έτοιμο γάλα».

Η Αναστασοπούλου εξήγησε πως θέλει να θηλάσει την κόρη της ένα χρόνο μόνο και πως ενώ έχει περιοδεία το καλοκαίρι, έχει δημιουργήσει ήδη τράπεζα γάλακτος και θα περιοδεύσει με το θήλαστρο για να πίνει η κόρη της το δικό της γάλα.

Όσο για τη ζωή της με το μωρό στο σπίτι, η Αναστασοπούλου εξήγησε πως είναι ένας άλλος άνθρωπος, έχει αλλάξει μέχρι και το πρόσωπό της, η γέννα είναι μια εμπειρία ζωής για τη γυναίκα ενώ και ο σύντροφός της προσπαθεί να την βοηθήσει όσο μπορεί.