Όλη η αλήθεια! Μετακομίζει η Νικολούλη στο Epsilon;

28.06.2016
Γνωρίζουμε ότι η Αγγελική Νικολούλη υπογράφει μονοετές συμβόλαιο και κάθε χρόνο προς το τέλος της σεζόν συζητά εκ νέου με τον σταθμό όπου βρίσκεται για την ανανέωσή του.

Έτσι και φέτος η παρουσιάστρια έχοντας αποχαιρετήσει το κοινό της για καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή της διαπραγμάτευσης με τον Alpha, αλλά να που οι φήμες θέλουν έναν επίδοξο μνηστήρα να διεκδικεί τη Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης με δελεαστικότατη πρόταση.

Ποιός είναι; Το Epsilon που φέρεται να θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τη Νικολούλη και μάλιστα, κάνοντας αποδεκτό τον όρο της παρουσιάστριας να φέρει μαζί της όλους τους επί χρόνια συνεργάτες, αλλά και η ώρα έναρξης της εκπομπής της να είναι πολύ νωρίτερα κι όχι στις 11 το βράδυ.

Μάλιστα, κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για κλεισμένη συμφωνία και πως η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης είναι δεδομένη, αλλά τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Η Νικολούλη είναι σε συζητήσεις με τον Alpha, αφού δίνει προτεραιότητα στον σταθμό που βρίσκεται επί χρόνια με τους υπευθύνους να έχουν κάνει δελεαστικότατη αντιπρόταση προκειμένου να μην την χάσουν.

Ο δε Alpha, σύμφωνα με το peoplegreece.com, διαψεύδει κατηγορηματικά πιθανή μετακίνηση της παρουσιάστριας οπότε περιμένουμε να πέσουν οι υπογραφές.