Game of Thrones: Βραβευμένος με Όσκαρ ΧαριΠοτερικός ηθοποιός εντάσσεται στο καστ

01.09.2016
Με μεγάλη αγωνία περιμένουν τον 7ο κύκλο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς οι απανταχού θαυμαστές της και σιγά σιγά λαμβάνουν και τις σχετικές πληροφορίες.

Η Καλίσι, Εμίλια Κλαρκ ήδη πόσταρε μια φωτογραφία από την 7η σεζόν του "Game of Thrones" με τη βασική φράση του "Winter is Coming" να έχει αλλάξει σε "Drogon is Coming"... [επάνω] Ετοιμαστείτε!!!

Καθώς, λοιπόν, ετοιμάζονται τα πάντα για να ξεκινήσει η παραγωγή, νέα ονόματα εντάσσονται στο καστ. Το πρώτο που μαθαίνουμε σήμερα είναι ένας βραβευμένος με Όσκαρ βρετανός ηθοποιος τον οποίο έχουμε γνωρίσει ευρέως και μέσα από τις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Πρόκειται για τον Τζιμ Μπρόντμπεντ, ή αλλιώς καθηγητή Σλάγκχορν της ταινίας "Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ" [φωτό επάνω] ενώ οι περισσότεροι θα τον θυμάστε ως Χάρολντ Ζίλντερ στη θρυλική ταινία του Μπαζ Λέρμαν, Moulin Rouge [φωτό κάτω]

Λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα αναλάβει δεν έχουμε μόνο ότι θα παίξει "σημαντικό ρόλο στην πλοκή". Αναμένουμε...

Πάντως ο Μπρόντμπεντ δεν είναι ο μόνος ηθοποιός του Χάρι Πότερ που έχει ενταχθεί στο καστ του Game Of Thrones. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες ακόμη.. 11!!!!