Το ραντεβού του Κοντομηνά με τα μεγάλα ονόματα του Alpha

05.09.2016
Μετά την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών και την μη κατάκτηση μίας εκ των τεσσάρων από τον Alpha, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανέλαβε δράση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ο Κοντομηνάς επικοινώνησε ήδη με τα μεγάλα ονόματα του σταθμού, ανάμεσα στα οποία προφανώς και θα ήταν η Ελένη Μενεγάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αντώνης Σρόιτερ.

Εκτός από το τηλεφώνημα, ο ισχυρός άνδρας του Alpha κανόνισε να συναντηθεί και με έναν - έναν ξεχωριστά τους παρουσιαστές του σταθμού για να συζητήσουν μαζί το τι θα συμβεί στην επόμενη ημέρα!

Εν το μεταξύ, ο Κοντομηνάς είχε αποστείλει και μέιλ σε όλους τους εργαζομένους για να τους καθησυχάσει:

«Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε. Δημήτρης Κοντομηνάς».