Τσολάκη για τηλεοπτικές άδειες & Alpha: «Θέλω να πιστεύω ότι...»

05.09.2016
Λίγες ημέρες πριν το Happy Day επιστρέψει στις οθόνες μας για τέταρτη συνεχή σεζόν, η Ελένη Τσολάκη έδωσε συνέντευξη στο TV Έθνος και μίλησε για τις τηλεοπτικές άδειες και το θολό τοπίο στην τηλεόραση και όπως φαίνεται δε δείχνει διατεθειμένη να χάσει την αισιοδοξία της.

«Είναι έτσι κι αλλιώς μια νέα εποχή για την τηλεόραση. Η νέα τάξη πραγμάτων θα είναι πολύ διαφορετική για την τηλεόραση. Ζούμε την εποχή των μεγάλων αλλαγών.»

Και συνέχισε:

«Θέλω να πιστεύω ότι άσχετα με το τι ξημερώνει για όλους μας και τις μεγάλες αλλαγές που θα φέρει αυτή η κατάσταση, δεν μπορεί κανένας να μας στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο, στο χαμόγελο και στη δημιουργία. Θα είμαι happy και ας μη ζούμε Happy Days. Παραμένω αισιόδοξη μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί».

Ποια ήταν η πιο ευχάριστη και ποια η πιο δυσάρεστη στιγμή από την περσινή σεζόν;

«Η σεζόν έκλεισε με θετικό πρόσημο. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια ευχάριστη στιγμή. Είχαμε πολλές. Από την άλλη την ημέρα που μάθαμε στην εκπομπή για το δυστύχημα με τον Παντελή ενώ ήμασταν στον αέρα, ήταν κάτι που μας πάγωσε όλους. Ήταν μια στιγμή που ένιωθα πολύ δύσκολα. Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι στον αέρα χωρίς να διασταυρωθεί».