Η Ελένη Μενεγάκη πηγαίνει στο κανάλι του Μαρινάκη;

07.09.2016
Ο Alpha δεν κατόρθωσε να πάρει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας στον πρόσφατο διαγωνισμό και δεν άργησαν να φουντώσουν τα σενάρια μετακίνησης προσώπων με πρώτη και καλύτερη την Ελένη Μενεγάκη.

Εξάλλου, εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι στην πρώτη γραμμή οπότε είναι πολύ λογικό να είναι περιζήτητη πόσο μάλιστα, σε ένα από τα καινούρια κανάλια που θα θέλουν γρήγορα να κερδίσουν μερίδα στη διαφημιστική πίτα και στην τηλεθέαση.

Παρά το γεγονός ότι στη χθεσινή συνάντηση που έγινε στο αμφιθέατρο του Alpha στην Κάντζα όλοι οι παρουσιαστές του σταθμού δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν κανονικά τη συνεργασία τους, τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να σχεδιάζει την αρπαγή της ωραίας Ελένης.

Ο τελευταίος φέρεται δε να έχει ήδη προσλάβει τον Πέτρο Μπούτο να αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος στο νέο του κανάλι κι επίσης, λέγεται ότι έχει κλείσει τον Νίκο Χατζηνικολάου για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Τώρα όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη, πρώην συνεργάτης της ανέφερε στο περιοδικό YOU:

«Η Ελένη Μενεγάκη δένεται με ανθρώπους, καταστάσεις, έμψυχα αλλά και άψυχα, που για εκείνη έχουν αξία. Δεν τις αρέσουν οι αλλαγές, πόσω μάλλον όταν αυτές γίνονται απότομα. Στην περίπτωση του ALPHA στενοχωρήθηκε πολύ τόσο για την κατάσταση όσο και για τον ίδιο τον Δημήτρη Κοντομηνά, που μαζί του περνά μια ακόμα δοκιμασία! Τον αγαπάει και τον σέβεται τον πρόεδρο, όμως είναι επαγγελματίας και πρέπει να αποστασιοποιείται συναισθηματικά για να πάρει αποφάσεις που την αφορούν επαγγελματικά».

Μένει να δούμε εάν τα παραπάνω θα επαληθευτούν στην πράξη ή αν αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.