Ράντου για τη διαφήμιση της ΔΕΗ: «Ξεσπάμε εκεί που μπορούμε»

12.09.2016
Κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι η Ελένη Ράντου θα επιστρέψει με σίριαλ στη μικρή οθόνη αν και η ίδια το έχει αρνηθεί. Πρόσφατα έπαιξε στη διαφήμιση της ΔΕΗ για την οποία άκουσε αρκετά αρνητικά σχόλια.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real, η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε -μεταξύ άλλων- την απάντησή της και στα δύο θέματα, ενώ έκανε και το δικό της σχόλιο για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός νέου σίριαλ στον ANT1 με συμπρωταγωνιστή της, τον Φάνη Μουρατιδη, η Ράντου απάντησε ότι «έχει γίνει μια προσέγγιση, μια πρώτη κουβέντα, αλλά είναι όλα στο θα δούμε».

Στα αρνητικά σχόλια για τη διαφήμιση με τη ΔΕΗ, η Ράντου είπε:

Αν ανακουφίζει κάποιους να ξεσπάνε, ας ξεσπάνε. Υπάρχεις τόσος θυμός, τόση σύγχυση. Δεν ξεσπάμε εκεί που πρέπει, ξεσπάμε εκεί που μπορούμε. Δεν στεναχωριέμαι για τα πυρά. Στεναχωριέμαι για τη φρίκη που έχει φάει ο κόσμος με όλα. Τρώει τις σάρκες του.

Τέλος στο θέμα των αδειών η ηθοποιός αναρωτήθηκε:

Κι έτσι πατάχθηκε η διαπλοκή; Το επικίνδυνο σε αυτούς τους καιρούς είναι ότι μπαίνει ένα ηθικιστικό πρόσημο στις οικονομικές πράξεις. Το να ντύνεις με ηθικούς κανόνες οικονομικές συναλλαγές μου φαίνεται περίεργο. Έτσι κι αλλιώς, το χρήμα αλλάζει χέρια σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτό δεν αντέχει σε ηθική αξιολόγηση.