«Το Mega δεν κλείνει»: Νέα ανακοίνωση των εργαζομένων

16.09.2016
Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του Mega αφού τα σενάρια για το μέλλον του καναλιού δίνουν και παίρνουν όλο αυτό το διάστημα.

Άλλωστε, η διακοπή της προβολής ακόμα και του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων που ήταν το μοναδικό που παιζόταν πλέον, έδωσε τροφή για ακόμα περισσότερα σενάρια που θέλουν το τέλος του καναλιού να πλησιάζει.

Στην ανακοίνωση των εργαζομένων διαβάζουμε:

«Τις τελευταίες μέρες δημιουργείται εσφαλμένα η εντύπωση ότι το Mega κλείνει, επειδή συνάδελφοί μας επέλεξαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι, εξακολουθούμε να παλεύουμε για να μείνει το κανάλι ανοιχτό. Ως αποτέλεσμα ο σταθμός είναι πρώτος σε τηλεθέαση, διασφαλίζοντας έτσι σημαντικά διαφημιστικά έσοδα.

Το Mega αμφισβητεί τη διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αξιοποιώντας τα νομικά του όπλα. Παράλληλα, διεκδικεί από τις τράπεζες τα συσσωρευμένα έσοδά του από τον Μάρτιο του 2016, που υπερβαίνουν τα 20 εκατ. ευρώ», αναφέρουν και καταλήγουν:

Συνεχίζοντας να δουλεύουμε, κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας επιβραβεύει με την προτίμηση και τη στήριξή του, κρατώντας το Mega ψηλά.»