Άννα Κουρή: Αυτή είναι η δυσκολία που αντιμετώπισε μετά τους «Μεν & Δεν»

16.09.2016
Την Άννα Κουρή τη γνωρίσαμε από τις «3 Χάριτες» όπου υποδυόταν την κόρη της «Όλγας» Άννας Παναγιωτόπουλου και συνήθως της προκαλούσε πονοκεφάλους με τα καμώματά της αν και εδώ που τα λέμε και η «Όλγα» ήταν υπερβολική.

Ωστόσο, τη λατρέψαμε στο ρόλο της χαζούλας «Βάνας Δάγκα» με τη χαρακτηριστική τσιριχτή φωνή, συζύγου του τσιγκούνη μεγαλοδικηγόρου «Διονύση Δάγκα» Χάρη Ρώμα, τον οποίο υποδυόταν για τρεις συνεχόμενες σεζόν κι έγραψε τηλεοπτική ιστορία.

Σε συνέντευξή της στην κάμερα του Happy Day, η Άννα Κουρή αποκάλυψε πως η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε μέσα από τον ρόλο της γύρισ εμπούμερανγκ αφού τόσο το κοινό όσο κι οι άνθρωποι του χώρου την είχαν ταυτίσει με αυτόν.

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν έκανα τους «Μεν & Δεν» που ήταν κάτι τόσο χαρακτηριστικό, η αλήθεια είναι πως όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και σε ανθρώπους της δουλειάς, με είχαν κατατάξει σε αυτού του είδους ρόλους, το οποίο είναι λίγο περίεργο για ανθρώπους της δουλειάς γιατί πρέπει να έχουν και λίγο πιο ανοιχτό πνεύμα. Πάντως με δυσκολία μπόρεσα να το ξεπεράσω.»