Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά στις φήμες για το τι θα κάνει φέτος στην TV

16.09.2016
Προς τα τέλη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν είχαν κυκλοφορήσει ένα σωρό σενάρια γύρω από το επαγγελματικό μέλλον του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου με άλλα να τους θέλουν να παίρνουν μεταγραφή για τον Alpha κι άλλα ότι θα παραμείνουν στο Star με διαφορετική εκπομπή.

Κάποιοι ήθελαν το δίδυμο να μετακομίζει σητν πρωινή ζώνη, άλλοι ότι θα ακολουθήσουν ιγα πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια χωριστούς τηλεοπτικούς δρόμους κι ότι ο Φώτης θα αναλάβει την παρουσίαση του The Voice που είχε εξασφαλίσει το Star.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Happy Day ο αγαπημένος παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως οι πιο πολλές φήμες δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα:

«Ήταν πάρα πολύ διασκεδαστικό όλο αυτό γιατί κάθε μέρα έλεγα «α! κοίτα να δεις τι θα κάνω του χρόνου!» Ήταν το 90% ψέματα. Είναι εντυπωσιακό που δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο να μου πει, ισχύει αυτό, ή δεν ισχύει. Επίσης, δεν μου έγινε πρόταση για το The Voice.»

Τελικά, ετοιμάζουν κάτι με τη Μαρία; Προς το παρόν μάλλον όχι είναι η απάντηση κι ο λόγος είναι η αβεβαιότητα εξ αιτίας του διαγωνισμού των αδειών:

«Όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο εδώ είμαστε να ξαναδούμε τα πράγματα από την αρχή.»