Τι νούμερα έκανε η Χριστίνα Λαμπίρη στην πρεμιέρα της & οι Καραβάτου- Κατσούλης

21.09.2016
Με μία ημέρα καθυστέρηση εξ αιτίας της απεργίας των τεχνικών, χθες Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου έκανε τελικά πρεμιέρα η Χριστίνα Λαμπίρη με τη νέα μεσημεριανή εκπομπή της, La Biri Biri στο Epsilon και σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, η χρονιά μπήκε με το δεξί.

Αναλυτικά, στο γενικό σύνολο η εκπομπή έκανε μέσο όρο 12%, ενώ στο δυναμικό κοινό 13,1% και μάλιστα, σε συγκεκριμένο τέταρτο η τηλεθέαση σκαρφάλωσε μέχρι και 19,1%. Μένει να δούμε τι θα γίνει όταν θα μπει στη μάχη και η «ωραία Ελένη» από την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου.

Τώρα όσον αφορά το «Έτοιμο το Πρωινό» των Καραβάτου- Κατσούλη, η εκπομπή δείχνει -τουλάχιστον προς το παρόν- να έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού και τη δεύτερη ημέρα προβολής της η τηλεθέαση κυμάνθηκε σε εξίσου υψηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, στο γενικό σύνολο η εκπομπή συγκέντρωσε μέσο όρο 17%, ενώ στο νεανικό κοινό 18,3%. Σε ορισμένα τέταρτα δε να σημειώσουμε ότι το πρωινό του Epsilon συγκέντρωνε ποσοστά άνω του 20% φτάνοντας μέχρι και 23,3%.