Επιστρέφει το Sex and the City με νέα επεισόδια;

27.09.2016
Από το 2010 οπότε και προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η δεύτερη ταινία του Sex and the City δεν είναι λίγες οι φορές που η Σάρα Τζεσικα Πάρκερ έχει αφήσει υπονοούμενα ότι το franchise μπορεί να επιστρέψει.

Μάλιστα, ανάμεσα στις τέσσερις πρωταγωνίστριες δείχνει να είναι η πιο φανατική να ενσαρκώσει για μία ακόμα φορά τον ρόλο που την έκανε παγκοσμίως αναγνωρίσιμη αφού πάντα υποστηρίζει την άποψη πως «υπάρχει μία ακόμα ιστορία να πούμε».

Σε νέα της συνέντευξη η Πάρκερ δήλωσε χαρακτηριστικά πως το ενδεχόμενο να επιστρέψουν με νέες περιπέτειες είναι πάντα μία «πιθανότητα».

«Δε νομίζω ότι έχει πει καμιά από εμάς όχι, ωστόσο δε γνωρίζω αν θα είναι σειρά ή ταινία. Νομίζω ότι παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα και μια συζήτηση που θα συνεχιστεί μέχρι να επιλυθεί. Αυτό αποτελεί πάντα μία πιθανότητα σίγουρα».

Για να δούμε εάν αυτή τη φορά θα επαληθευτούν τα λόγια της ή αν απλά «παίζει» με τους φαν.

Εξάλλου, πολλές κλασικές σειρές έχουν επιστρέψει τα τελευταία χρόνια με νέα επεισόδια στις οθόνες μας, ενώ μην ξεχνάμε ότι το 2018 θα κλείσουν είκοσι χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς, οπότε μία αναβίωση με περιορισμένο αριθμό επεισοδίων θα μπορούσε να πέσει στο τραπέζι.