Η γκεστ εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό: Εξήγησε γιατί αποχώρησε

03.10.2016
Από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε πως ο Γιώργος Λιάγκας θα αποχωρήσει και δε θα είναι φέτος στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό, ακούστηκαν πολλές θεωρίες που αφορούσαν τους λόγους για τους οποίους ο πρώτος πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Σήμερα στην πρεμιέρα του Πρωινού, ο Λιάγκας μπορεί να μην ήταν στο πλατό, αλλά εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής κι εξήγησε στη Σάσα Σταμάτη τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε, κάτι που έλεγε εδώ και χρόνια.

«Το έλεγα χρόνια ότι για μένα αυτός ο κύκλος θα έπρεπε να είχε κλείσει κι ίσως έπρεπε να είχε κλείσει ένα δυο χρόνια νωρίτερα. Κάποια στιγμή συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν είναι ότι κουράστηκα. Θα ήταν και αγένεια να πω κάτι τέτοιο. Δε σε κουράζει η αγάπη του κόσμου, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να ανανεωνόμαστε.

Είμαι κοντά στα 20 χρόνια στην τηλεόραση κι έχω κάνει διάφορα πράγματα. Φέτος είναι μια μεταβατική χρονιά με το Rising Star και το Lucky Room, δύο πολύ ωραία projects. Ελπίζω να τα αγαπήσει ο κόσμος. Δε σημαίνει ότι δε μου λείπει το Πρωινό.

Πώς πιστεύει ότι θα είναι η εκπομπή χωρίς εκείνον;

«Μια χαρά θα είναι το πρωινό χωρίς τον Γιώργο. Εξάλλου, η εκπομπή απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες. Το ότι δεν θα λέω την άποψή μου στο Πρωινό αλλά κάπου αλλού, δε σημαίνει ότι θα λείψει αυτό από τον κόσμο. Θα με ακούει στο ραδιόφωνο.

Το υπόλοιπο κομμάτι είναι καθαρά γυναικείο και το κάνει εξαιρετικά η Φαίη Σκορδά. Κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις, μπορεί να ηγείται μια ομάδας, δε νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο έλλειμμα. Έξι χρόνια ήταν πρώτο σε νούμερα το πρωινό, δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Πρέπει να πεις μόνος σου «τώρα θα κάνω ένα βήμα πίσω» για να ξεκουραστείς κι εσύ και να ξεκουράσεις και τον κόσμο».