Κατερίνα Καινούργιου: Ζήτησε προξενιό από την Τζένη Μπαλατσινού on air

04.10.2016
Ημέρα πρεμιέρας για πολλές τηλεοπτικές εκπομπές η χθεσινή (3/10/2016), ημέρα σχολίων η σημερινή (4/10/2016). Η κεντρική παρουσιάστρια του πρωινού του Epsilon "Φτιάξε καφέ... να στα πω" είχε άποψη για τα πάντα, όμως υπήρξε κάτι που την εντυπωσίασε και δεν κρατήθηκε.

Πρεμιέρα και για την "Ελένη" χθες, όπου η εθνικής μας παρουσιάστρια εμφανίστηκε απαστράπτουσα, πιο αδύνατη και πιο όμορφη από ποτέ. Ανάμεσα στα διάφορα που έγιναν χθες στην εκπομπή της, ξεχωρίσαμε σίγουρα τη στιγμή όπου η Ελένη Μενεγάκη άφησε ένα σαφέστατο υπονοούμενο για τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Μιλώντας για τον νέο σεφ της εκπομπής, Γιώργο Τσούλη, η Ελένη δεν έκρυψε την αδυναμία πουν του έχει ήδη;

"Κάπως με 'ακουμπάει' αυτό το αγόρι. Θα πω ένα ευχαριστώ στην κουμπάρα Τζένη. Δύο γνωριμίες μου έκανε και οι δύο πιάσαν πολύ τόπο!", είπε όλο νόημα η Ελένη.

"Τη μία τη βλέπουμε", λέει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, "Εεε, και την άλλη την έχετε δει!", απαντά με νάζι η Ελένη, εννοώντας φυσικά τον Μάκη Παντζόπουλο τον οποίο της είχε γνωρίσει η κουμπάρα της, Τζένη Μπαλατσινού,

Κάνε κλικ στον σύνδεσμο για να δείτε το εν λόγω απόσπασμα

Ε, αυτό ήταν που άκουσε η Κατερίνα, που δεν το ήξερε και "γυάλισε το μάτι της".

"Η Τζένη γνώρισε τον Ματέο στην Ελένη;", έλεγε και ξανάλεγε η Καινούργιου μην μπορώντας να πιστέψει στ' αυτιά της, ώσπου έφτασε και στο ζητούμενο. "Αν κάνει τέτοιες γνωριμίες η Μπαλατσινού ας κάνει και μια προς τα εδώ. Να βοηθήσει λίγο την κατάσταση"!!!

Λαμβάνει η Τζένη; Αν έχουμε κανένα καλό παιδί για το Κατερινιώ!!!