Κωνσταντίνου & Ελένης και ΣΚΑΪ πήραν την πρωτιά από τη Μενεγάκη [τηλεθέαση]

04.10.2016
Πρεμιέρα χθες για την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha και είθισται πάντα στις πρεμιέρες τα νούμερα των εκπομπών να είναι πολύ πιο ανεβασμένα σε σχέση με αυτά της υπόλοιπης χρονιάς αφού το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι μεγαλύτερο και θέλει να δει τι καινούργιο έχει να προτείνει μία εκπομπή.

Μάλλον κάτι τέτοιο δε συνέβη χθες με την «Ελένη» αφού η εκπομπή σημείωσε τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό νούμερα που θα μπορούσαν να είναι και μιας οποιασδήποτε άλλης μέρας.

Αναλυτικότερα, στο γενικό σύνολο η «Ελένη» συγκέντρωσε μέσο όρο 17,1%, αλλά την πρωτιά έκλεψε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με 24,5%. Το Κωνσταντίνου και Ελένης σημείωσε 14,9%, ενώ ακολούθησαν οι Αλήθειες με τη Ζήνα με 8,9% και το La Biri Biri με 7,1%.

Όσον αφορά δε το δυναμικό κοινό, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήρθε δεύτερη με 22,3%, ενώ το Κωνσταντίνου και Ελένης πήρε την πρωτιά με 27%.

Να σημειώσουμε πάντως ότι σε ορισμένα τέταρτα η τηλεθέαση της «Ελένης» ξεπέρασε το 26%, ενώ το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ συγκέντρωσε 9,5%, οι Αλήθειες με τη Ζήνα περιορίστηκαν στο 7,3% και το La Biri Biri μόλις 5,1%.

Για να έχουμε πληρέστερη εικόνα να θυμίσουμε πως πέρσι η τηλεθέαση της πρεμιέρας της «Ελένης» ήταν 23% στο γενικό σύνολο και 29,7% στο δυναμικό κοινό.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα η τηλεθέαση της εκπομπής της Μενεγάκη, η οποία μην ξεχνάμε πως είναι η μόνη Ελληνίδα παρουσιάστρια που τη βλέπουμε για 22η συνεχόμενη σεζόν στο καθημερινό και αν μη τι άλλο μετά από τόσα χρόνια σημειώνει τέτοια νούμερα ακόμα και αν κάποιος μπορεί να τα θεωρήσει «πεσμένα» για τα κυβικά της.