Αρναούτογλου για την κόντρα με Κανάκη: «Μίλησα με τον Αντώνη και...»

04.10.2016
Αν και φίλοι εδώ και χρόνια, μετά την αυστηρή κριτική του Αντώνη Κανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου επειδή φιλοξένησε στην εκπομπή του άτομα με ακραίες απόψεις όπως τους Νότη Σφακιανάκη και Φαήλο Κρανιδιώτη την προηγούμενη άνοιξη, η σχέση των δύο φερόταν να έχει μπει στην κατάψυξη.

Σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ANT1, ο Αρναούτογλου θέλησα να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και τι όχι από όλα όσα έχουν ακουστεί.

«Ο Αντώνης είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή μου πάρα πολύ μεγάλο και τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο. Είναι πραγματικά ένας φίλος και έχουμε περάσει πάρα πολλά πράγματα μαζί. Φιλτράρισα όσα είπε, μιλήσαμε με τον Αντώνη και ό,τι είναι να κρατήσω, το κρατάω».

Και συνέχισε:

«Ο Αντώνης μέσα σε όλο αυτό το πρόγραμμα που κάνει, δικαίως σατιρίζει με τον δικό του τρόπο και με βάσει αυτά που πιστεύει γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Σατιρίζει τον φίλο του και θα το έκανε και για τον αδερφό του. Άρα μέσα σε αυτό το κλίμα καλά έκανε και το έβγαλε δημοσίως. Αυτά που έχουμε να πούμε για την προσωπική μας ζωή, τα λέμε εκτός. Σε αυτό το κλίμα λοιπόν και εγώ με τον τρόπο μου απάντησα, φιλτράρισα αυτά που είπε, τα είδα και όλα καλά».