Οικογένεια Γκίλμορ: Στα ύψη το κασέ των δύο πρωταγωνιστριών για τα νέα επεισόδια!

05.10.2016
Όταν πριν από μερικούς μήνες ανακοινώθηκε ότι η «Οικογένεια Γκίλμορ» θα επιστρέψει με τέσσερα καινούρια επεισόδια μεγάλης διάρκειας, τα οποία θα παιχτούν στο Netflix αυτή τη φορά, οι φαν ξετρελάθηκαν με τα νέα.

Και οι δύο κεντρικές πρωταγωνίστριες δεν έκρυψαν τη χαρά τους που θα ενσαρκώσουν για ακόμα μία φορά τους ρόλους που τις έκαναν αναγνωρίσιμες κι αγαπητές σε ολόκληρο τον κόσμο και τώρα που διέρρευσε η αμοιβή τους καταλαβαίνουμε το γιατί...

Σύμφωνα λοιπόν με το Variety, οι δύο πρωταγωνίστριες Λόρεν Γκράχαμ και Αλέξις Μπλέντελ θα πληρωθούν 750.000 δολάρια για κάθε ένα από τα τέσσερα νέα επεισόδια του franchise κι έτσι κερδίσουν πανηγυρικά τη δεύτερη θέση στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της αμερικανικής τηλεόρασης.

Στην πρώτη θέση βρίσκονται εδώ και χρόνια το καστ της κωμικής σειράς The Big Bang Theory αφού όλοι κερδίζουν ένα εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο.

Να σημειώσουμε δε πως η αμοιβή των Γκράχαμ και Μπλέντελ είναι υψηλότερες και από αυτές των ηθοποιών του Game of Thrones, αλλά και του Κέβιν Σπέισι από το House of Cards αφού όλοι αυτοί πληρώνονται με 500.000 δολάρια το επεισόδιο.

Με τέτοιο τσεκ δε θα μας κάνει καθόλου έκπληξη εάν προθυμοποιηθούν να επανέλθουν και με περισσότερα επεισόδια στο μέλλον...