Κωνσταντίνου & Ελένης: Γιατί δεν είδαμε ποτέ τρίτη σεζόν αν και το ζήτησε ο ANT1

05.10.2016
Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» είναι ίσως η μοναδική ελληνική σειρά που έχει προβληθεί σε επανάληψη τόσες πολλές φορές -όσες καμία άλλη- κι εξακολουθεί δεκαοκτώ χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου να χτυπάει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τη σειρά υπέγραφαν ο Χάρης Ρώμας κι η Άννα Χατζησοφιά, η οποία σε συνέντευξή της στο TVNEA.COM μίλησε τόσο για την επιτυχία της σειράς όσο και για τον λόγο για τον οποίο δεν είδαμε ποτέ τρίτη σεζόν αν και ο ANT1 το είχε ζητήσει από τους δημιουργούς.

«Κωνσταντίνου και Ελένης». Νομίζω η σειρά θα έπρεπε να μπει στο ρεκόρ Γκίνες για τις τόσες φορές, που έχει προβληθεί σε επανάληψη. Πώς νιώθετε, που μετά από 16 χρόνια η σειρά, δεδομένου μάλιστα, ότι προβάλλεται σε καθημερινή βάση κάνει 25αρια και περνάει ό,τι υπάρχει εκείνη την ώρα (ακόμη και ζωντανές εκπομπές);

«Δεν το περιμέναμε φυσικά ποτέ με τον Χάρη ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Μάλιστα το κανάλι είχε ζητήσει και τρίτο χρόνο και η Ελένη είχε αρνηθεί για να μην τυποποιηθεί. Όποτε συναντιόμαστε γελάμε πολύ που «απέφυγε» την ταυτοποίηση με τον ρόλο. Χαίρομαι που γράψαμε μια κωμωδία που στο διάβα του χρόνου έγινε κλασική.»

Πηγή:tvnea.com