Σεργουλόπουλος- Μπακοδήμου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνουν φέτος τηλεόραση

06.10.2016
Προς τα τέλη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν ακούγοντας πολλά σενάρια γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον του αγαπημένου διδύμου Σεργουλόπουλου- Μπακοδήμου και τελικά επικράτησε αυτό της αποχής από την τηλεόραση.

Μέχρι στιγμής είχαν ακουστεί διάφοροι πιθανοί λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και τώρα σε δηλώσεις τους στις κάμερες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα» οι δύο παρουσιαστές αποκάλυψαν τον αληθινό λόγο που προτίμησαν να απέχουν.

Από μεριάς του ο Φώτης Σεργουλόπουλος επεσήμανε:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ανακουφισμένος. Όπως σας είπα από τον Μάρτιο είχα αποφασίσει να κάνω αυτή την παράσταση άσχετα με το τι θα γινόταν με την εκπομπή. Όπως δείχνουν τα πράγματα η τηλεοπτική κατάσταση είναι λίγο ρευστή και χαίρομαι που δεν έχω εμπλακεί σε περιπέτειες αυτή τη στιγμή. Αυτή ήταν και η απόφασή μας να μην κάνουμε εκπομπή μαζί με την Μαρία γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Θέλαμε πρώτα να δούμε πως είναι το τηλεοπτικό σκηνικό κι από κει και πέρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν ήταν εύκολο τη στιγμή που μπαίναμε σε ένα καινούργιο κόνσεπτ να ξεκινήσουμε σε τόσο θολό σκηνικό»,

Η δε Μαρία Μπακοδήμου είπε χαρακτηριστικά:

«Η επιλογή του να είσαι εκτός είναι τελείως προσωπική και δεν χρειάζεται τύχη, χρειάζεται εκτίμηση μιας κατάστασης και το εάν σου ταιριάζει ή όχι γιατί μπορεί να μην σου ταιριάζει και μπορεί να είσαι μέσα. Σίγουρα χάνουμε μια περίοδο μεγάλων συγκινήσεων γι’ αυτούς που είναι μέσα. Όταν έχεις κάποιες προτάσεις με τις οποίες δεν συμφωνείς για κάποιους λόγους κάθε φορά, μάλλον είναι επιλογή».