Μενεγάκη- Κωστόπουλος: Οι απίστευτες ατάκες στην τηλεοπτική τους συνάντηση

06.10.2016
Επτάμιση ολόκληρα χρόνια δεν μιλιούνταν Ελένη Μενεγάκη και Πέτρος Κωστόπουλος και φτάσαμε σήμερα να βρεθούν οι δυο τους τηλεοπτικά στην εκπομπή της παρουσιάστριας.

Μιλώντας για το παρελθόν τους, η Ελένη και ο πάλαι ποτέ κουμπάρος της, μίλησαν και για το τι συνέβη μεταξύ τους:

«Εγώ πικράθηκα, πληγώθηκα πολύ. Όλο το διάστημα του χωρισμού, που εσύ πήγαινες καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές, έκανες πλάκα με αυτό που περνούσα», τόνισε η Μενεγάκη με τον Κωστόπουλο να απαντά πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι ακριβώς:.

«Το ΟΚ βγήκε 11 Μαΐου 2010, η ανακοίνωση διαζυγίου έγινε το Φλεβάρη του 2010, όλα τα περιοδικά εκείνο το διάστημα δεν έγραφαν τίποτα εξαιτίας φασισμού και βγήκα εγώ ο κακός με τις φωτογραφίες».

Φυσικά, ο Κωστόπουλος κατάφερε έξυπνα σε όλη την διάρκεια της συζήτησης να μιλάει για τους ρόλους των δύο φύλων, το τι σημαίνει το διαζύγιο για τον άντρα και τη γυναίκα και να εξηγεί πως οι φίλοι του έχουν χωρίσει όλοι!

«Οι άνθρωποι αλλάζουμε, η βάση μας είναι ίδια αλλά αλλάζουμε και αλλάζουν και οι ρόλοι μέσα στο γάμο», συμπλήρωσε η Μενεγάκη θέλοντας να αποστομώσει τον κουμπάρο της.

Μενεγάκη και Κωστόπουλος, συνέχισαν να ανταλλάσουν ατάκες, για το διαζύγιο με την Ελένη να αναφωνεί:

«Εσύ ήσουν ο σούπερ εργένης όταν παντρεύτηκες, δεν σε πίεσε η Τζένη, στο τέλος έμεινες με το ποιος είπε ότι θέλει να χωρίσουμε»!

Όσο για την ερώτηση της Μενεγάκη, που αφορούσε στο αν οι γυναίκες κυνηγούν ακόμα τον Κωστόπουλο, ο ίδιος αποκάλυψε:

«Είμαι γέρος άνθρωπος, δεν με κυνηγάνε και λέω αλήθεια»...