Στα πατώματα η Σπυροπούλου όταν συνεργάτης "μπούκαρε" στον αέρα της εκπομπής [vds]

08.10.2016
Πρεμιέρα για το "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" στον Alpha σήμερα και η πρώτη "Καλημέρα" της ξανθιάς παρουσιάστρια της προέκυψε με... απρόοπτα.

Γεμάτη χαμόγελα η παρέα της πρωινής εκπομπής που ξεκίνησε φέτος τη σεζόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να πλαισιώνεται από τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Σάββα Πούμπουρα, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και τη Νάνσηυ Παραδεισανού.

Και αφού ειπώθηκαν οι καλημέρες, εστάλησαν και οι ευχές από πολλούς και διάφορους επώνυμους φίλους της εκπομπής μέσω ενός βίντεο που προβλήθηκε, η ροή ξεκίνησε και κάποια στιγμή η κουβέντα γύρισε στην κόρη του Θοδωρή Αθερίδη.

Την ώρα που μιλούσε ο Παύλος Σταματόπουλος, λοιπόν..

... εισέβαλε στο πλατό ο κομμωτής της παρουσιάστριας ο οποίος νόμιζε, προφανώς ότι ήταν σε διάλλειμα. Πανικός! Όταν κατάλαβε ότι ήταν στον αέρα, έστριψε και έφυγε τρέχοντας με την παρέα να ξεκαρδίζεται στα γέλια -η Νάνσυ μάλιστα δεν μπορούσε να σταματήσει στην κυριολεξία- και την Κωνσταντίνα να σωριάζεται στο μαξιλάρι στο πάτωμα...

«Έκανα ένα αυθόρμητο πέσιμο για να πάει καλά η σεζόν», δήλωσε η ξανθιά παρουσιάστρια ενώ ο Σάββας Πούμπουρας έσπευσε να τη βοηθήσει να σηκωθεί.

Ιδού και το βίντεο