Σπυροπούλου- Γερμανού: Ιδού η νικήτρια του Σ/Κ στα νούμερα τηλεθέασης

10.10.2016
Πρεμιέρα έκανε το «Σπίτι Σπιτάκι» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, απέναντι από το «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με τη Ναταλία Γερμανού.

Οι δύο πρώην παρουσιάστριες του «Μες την Καλή Χαρά» αναμετρήθηκαν στην τηλεθέαση, με τις καινούργιες τους ομάδες η κάθε μία.

Τελική νικήτρια του πρώτου σαββατοκύριακου, αναδείκτηκε η Σπυροπούλου με την ανανεωμένη της ομάδα και τον δραστήριο Σάββα Πούμπουρα στο πλευρό της!

Το Σάββατο, το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» συγκέντρωσε 9% στο γενικό σύνολο με τη Γερμανού να έπεται με 7,9%. Στο δυναμικό κοινό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκέντρωσε 9% στο σύνολο και η Ναταλία Γερμανού έφτασε το 5,5%.

Την Κυριακή, η Σπυροπούλου συγκέντρωσε 9,6% στο σύνολο έναντι 10,3 της Γερμανού ενώ στο δυναμικό κοινό, η Σπυροπούλου πέρασε μπροστά με 12,2% ενώ η Γερμανού περιορίστηκε στο 8,3%.

Πάντως, στο δυναμικό κοινό, το πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων του STAR κέρδισε την τηλεθέαση με ποσοστά πάνω από 20% ενώ την Κυριακή στο γενικό σύνολο τηλεθέασης νικήτρια ήταν η εκπομπή Ακραίως έφτασε το 20,5%.