Πρόταση- βόμβα στον αέρα: H Ελένη «ψήνει» την Ελεονώρα να συνεργαστούν [vds]

13.10.2016
Να μας το έλεγε κανείς πριν δέκα χρόνια ότι θα ζούσαμε να το δούμε και αυτό, θα τον λέγαμε τρελό... Να θυμίσουμε πως τότε Ελεονώρα κι Ελένη διασταύρωναν τα ξίφη τους καθημερινά στην πρωινή ζώνη η πρώτη παρουσιάζοντας τον «Πρωινό Καφέ» κι η δεύτερη τον «Καφέ με την Ελένη» στον ANT1 κι Alpha αντίστοιχα.

Το δε σίγουρο ήταν πως μόνο φίλες δεν τις έλεγες. Τα χρόνια πέρασαν για λίγο ξαναβρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα στη μεσημεριανή ζώνη πλέον και τώρα πια έχουν γίνει δυο καλές φίλες.

Η Ελεονώρα κατά καιρούς έχει επισκεφτεί την Ελένη στην εκπομπή της και το ίδιο έγινε και χθες Τετάρτη 12 Οκτωβρίου. Και αφού οι δυο τους τα είπαν σαν καλές φιλενάδες συζητώντας από προσωπικά μέχρι επαγγελματικά, στον αποχαιρετισμό, η Μενεγάκη έριξε τη βόμβα...

«Μπορώ να σου κάνω έτσι μια πρόταση; Όποτε έχεις κέφι να με βλέπεις -όχι σαν καλεσμένη- θέλεις να έρχεσαι να τα λέμε; Τα λέμε πολύ ωραία. Όποτε σου κάνει κέφι, χτύπα ένα τηλέφωνο».

Η Ελεονώρα αντιπρότεινε να πάνε για καφέ εκτός πλατό, πρόταση που η Ελένη δεν απέρριψε, αλλά ταυτόχρονα επανήλθε στο «θέμα» της:

«Ελεονώρα σοβαρά στο είπα! Να έρχεσαι χαλαρή, αλλά να μου βάφεσαι λίγο. Δε με νοιάζει το ντύσιμο Πέρασα καταπληκτικά γι’ ακόμα μια φορά και περιμένω όποτε δεν έχεις τι να κάνεις και σου κάνει κέφι να πιούμε ένα καφεδάκι εδώ μαζί. Δε θα πούμε τα δικά μας, των άλλων θα πούμε».

Για να επιμένει τόσο πολύ η μία και να αφήνει ανοικτό το παράθυρο η άλλη, λες να το ζήσουμε και να δούμε τις άλλοτε αντιπάλους να συνεργάζονται;