Υπερβολικά αδύνατη η Ζέτα Μακρυπούλια τα "χώνει" στον Αρναούτογλου, που έκανε το ίδιο [photos]

13.10.2016
Καλεσμένη στο The 2Night Show του ANT1 ήταν η διάσημη ηθοποιός χθες το βράδυ (12/10/2016) και εντυπωσίασε αφενός με την εμφάνισή της, αφετέρου με τα όσα είπε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τη Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατώ της εκπομπής του για να του κάνει "ποδαρικό" για φέτος, με όλες τις τιμές. Και μπήκε κατευθείαν στο "ψητό" αφού η συζήτηση ξεκίνησε αμέσως γύρω από τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Και καθότι οι δυο τους έκαναν πολλή παρέα κάποια στιγμή όταν η Ζέτα ήτο ακόμη ζευγάρι με τον Αντώνη Ρέμο, άκα κολλητό του Άρνι -αλλά όχι πια- ο Γρηγόρης βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα μικρό παράπονο στη Ζέτα, η οποία όμως δεν το άφησε να πέσει κάτω. Το σήκωσε μια χαρά το γάντι και βγήκε στην "αντεπίθεση".

"Έχω καιρό να σε δω. Χαθήκαμε", έτσι ξεκίνησε η κουβέντα. "Χάθηκες με πολλές παρέες γενικά;" , ρώτησε ο Γρηγόρης. "Ναι, με εκείνες τις παρέες που θυμάσαι εσύ, δυστυχώς ναι. Βέβαια το καλό με αυτές τις παρέες είναι ότι όταν βρίσκεσαι ξανά είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα", απάντησε η Ζέτα.

"Ποια θεωρείς ότι είναι η 'προ εποχή' και η 'μετά εποχή'; Να πω 'προ Μιχάλη' και 'μετά Μιχάλη';", έγινε πιο σαφής ο Αρναούτογλου επιμένοντας ότι "πες μου αν κάνω λάθος, όμως από τη στιγμή που υπήρξε αυτή η σχέση σου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σα να χάθηκες από τις παλιές παρέες (...) αλλά λες και ήταν η Ζέτα που ξέραμε εμείς, από εκείνη την πλευρά και η Ζέτα που υπάρχει μετά".

"Ε όχι, κάνεις λάθος", αντέδρασε αμέσως η Μακρυπούλια. "Κάτσε να τα πάρουμε με τη σειρά. Ειδικά όταν ερωτεύεσαι πάντα χάνεσαι για λίγο τον πρώτο καιρό. Θέλεις να βλέπεις μόνο έναν άνθρωπο. Είσαι πλήρης. Αλλά τις παρέες που θυμάσαι εσύ, γιατί έτσι τα φέρνει και η ζωή, τις είχα αλλάξει από πιο πριν", ολοκλήρωσε την "τάπα" της η Ζέτα, η οποία διέψευσε με τον τρόπο της τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει -ξανά- από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Παίζοντας με τον Γρηγόρη! Απόψε στο #the2nightshow #grigorisarnaoutoglou

A photo posted by @zeta_makripoulia_official on

"Πόσα χρόνια είσαι με τον Μιχάλη;", τη ρώτησε ο Γρηγόρης. "'Εξι", απάντησε εκείνη. "Είναι η μεγαλύτερή σου σχέση;" ΄θέλησε να μάθει ο Γρηγόρης εκφράζοντας την αμφιβολία του. "Ε.. κοντεύει να είναι πια", απάντησε εκείνη. "Και;;; Ευτυχισμένη;", κάνει και την τελευταία ερώτηση -επί του θέματος ο Αρναούτογλου.

"Χαρούμενη, ευτυχισμένη, ευχαριστώ πολύ που με ρωτάς", απάντησε, χαριτολογώντας, σχεδόν τυπικά η Ζέτα και το θέμα έληξε εκεί.

Βέβαια ένα ακόμη θέμα που συζυτήθηκε ήταν η "αδυναμία" της Ζέτας η οποία έχασε αρκετά κιλά, όπως παραδέχτηκε και η ίδια. Ο Γρηγόρης, μάλιστα την έβαλε κάποια στιγμή να βγάλει τη ζακέτα της να τη δει καλύτερα. Ε, ζεσταινόταν κι εκείνη, το έκανε με χαρά..