Αυτή είναι η κίνηση- ματ που ετοιμάζει ο ANT1 για το τηλεοπτικό τοπίο

13.10.2016
Το σχέδιο εχει πέσει στο τραπέζι εδώ και τρία χρόνια και πολύ πριν προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά φαίνεται ότι τώρα μπαίνει για τα καλά στην πράξη.

Ο ANT1 εξασφάλισε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, όμως, μην ξεχνάμε ότι στον όμιλο Κυριακού ανήκει και το Μακεδονία TV, το οποίο εκπέμπει πανελλαδικά, αλλά αναγκαστικά αυτό πλέον θα αλλάξει.

Έτσι, τα στελέχη του ANT1 ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα του καναλιού, το οποίο όπως είχαμε γράψει στις αρχές του καλοκαιριού θα μετονομαστεί σε ANT2 και θα αποκτήσει καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Γι' αυτό τον λόγο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν ταξίδι στη συμπρωτεύουσα τα στελέχη του ANT1, Τζώνη Καλημέρης και Κώστας Τσολάκης, ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της μετάβασης του καναλιού στη νέα του εποχή και πότε θα γίνει το λανσάρισμα. Μάλιστα, ο σταθμός φέρεται να έχει ήδη καταθέσει αίτηση για την αλλαγή του χαρακτήρα του.

Τέλος, μην ξεχνάμε ότι εάν δε γίνει κάποια ανατροπή από την απόφαση του ΣτΕ για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, εκκρεμεί νέος διαγωνισμός πλέον για τις άδειες θεματικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ το νέο έτος προγραμματίζεται ο διαγωνισμός για τα περιφερειακά κανάλια.