Τύφλα να 'χει ο Σάκης! Υστερία για τον «Κεμάλ» του «Καρά Σεβντά» [photos+vds]

14.10.2016
Ο Τούρκος πρωταγωνιστής της σειράς «Kara Sevda» που προβάλλεται καθημερινά από το Mega, Μπουράκ Οζτσιβίτ, βρίσκεται από χθες Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στη χώρα μας και ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει τη θερμή υποδοχή της οποίας έτυχε από τις Ελληνίδες θαυμάστριές του.

Ο γοητευτικός ηθοποιός ταξίδεψε στην χώρα μας με αφορμή το Φεστιβάλ Turkish Film Days, στο πλαίσιο του οποίου γίνεται και η πρεμιέρα της ταινίας «My Brother» όπου πρωταγωνιστεί ο Μπουράκ.

Μάλιστα, τα έσοδα από το φεστιβάλ θα διατεθούν στο σύλλογο «Ελπίδα» και χθες το απόγευμα στη συνέντευξη Τύπου η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη του απέμεινε το αστέρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για τη φιλανθρωπική του προσφορά.

Κατά την άφιξη του Τούρκου ηθοποιού στο Ίδρυμα επικράτησε κυριολεκτικά υστερία από τις τρελαμένες θαυμάστριες του Μπουράκ, οι οποίες τον υποδέχτηκαν με ουρλιαχτά και τα κινητά στο χέρι για τον τραβήξουν φωτογραφία ή οι πιο τυχερές selfie μαζί του.

#atina

A video posted by Burak Özçivit 🇹🇷 (@burakozcivit) on Oct 13, 2016 at 11:34am PDT

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δε στο οποίο επέβαιναν ο Μπουράκ αναγκάστηκε να πάει παραπέρα για να τον αφήσει αφού κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να γίνει μπροστά στην κεντρική είσοδο.

Στο προφίλ του ο Μπουράκ ανέβασε δύο βίντεο όπου βλέπεις το παραλήρημα των φαν του, ενώ νωρίτερα χθες μέσα στην ημέρα επισκέφτηκε την Ακρόπολη ανεβάζοντας φωτογραφίες και από κει.

Εξέφρασε δε την επιθυμία του να ξαναεπισκεφτεί τη χώρα μας. Με τέτοια υποδοχή, λογικό...

#Atina Türk filmleri haftası #kardeşimbenim galası başlangıç...

A video posted by Burak Özçivit 🇹🇷 (@burakozcivit) on