Επιστρέφει στον ANT1; Αυτό είναι το plan B του Alpha για την εκπομπή της Μενεγάκη

17.10.2016
Την επόμενη μέρα του Alpha εάν τελικά πέσει το μαύρο σχεδιάζει ο Δημήτρης Κοντομηνάς και το επιτελείο του και στη Reallife αποκαλύφθηκε το plan B του προέδρου του σταθμού για το μέλλον του Alpha εάν δεν κλείσει τελικά η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το δεύτερο πλάνο, το πρόγραμμα του Alpha θα συνεχίσει να εκπέμπει εντός Αττικής μέσω της περιφερειακής συχνότητας του Channel 9, το οποίο είναι επίσης ιδιοκτησίας Κοντομηνά και ταυτόχρονα, μέσω των συνδρομητικών καναλιών OTE TV και NOVA.

Από κει και πέρα επειδή εάν ο Alpha δεν εκπέμπει πλέον πανελλαδικά και θέλει να συνεχίσει να διατηρήσει τις ισχύουσες εμπορικές συμφωνίες, θα αναγκαστεί να δώσει τις εκπομπές του σε κάποιο από τα τέσσερα κανάλια που έχουν εξασφαλίσει άδεια.

Η πρώτη εκπομπή που θα επηρεαστεί είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα, θα συνεχίσει να είναι παραγωγής Alpha και Plus Productions, θα συνεχίσει να βγαίνει από το ίδιο πλατό, αλλά θα τη δούμε σε άλλο σταθμό.

Ουσιαστικά ο Alpha θα εφαρμόσει το αμερικάνικο μοντέλο, σύμφωνα με το οποίο ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής αναλαμβάνουν την παραγωγή των μεγαλύτερων καθημερινών τοκ σόου και στη συνέχεια τα πωλούν στα κανάλια.