Άρχισαν τα όργανα! Γιατί η Καινούργιου «έκραξε» τη Χατζηβασιλείου

17.10.2016
«Φωτιές άναψε» στο πλατό της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου η συνέντευξη που έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εφημερίδα Αγορά.

Εκεί η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» αποκάλυψε πως της έχουν γίνει ανεπίσημα κρούσεις για συνεργασία από νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό, δήλωση που βρήκε την Καινούριγου αντίθετη και το εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα είπε:

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι ένα πρόσωπο το οποίο ο Alpha έχει στηρίξει πάρα πολύ και η ίδια έχει στηρίξει τον Alpha κι είναι από τα πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα του σταθμού. Όταν όμως το τοπίο είναι τόσο ρευστό και ο ίδιος ο επιχειρηματίας, ο κύριος Κοντομηνάς έχει βγει σε εκπομπή στα σταθμό κι έχει μοιραστεί την ανησυχία του κι έχει πει ο άνθρωπος για την προσπάθεια που κάνει για να μείνει ο Alpha στον τηλεοπτικό αέρα και μπράβο του, νομίζω ότι ένα πρόσωπο πρέπει να τιμάει το κανάλι στο οποίο βρίσκεται και να μην κάνει καμία αναφορά.

Ναι, οκ, ξέρουμε ότι είναι πολύ πετυχημένη παρουσιάστρια κι άλλοι παρουσιαστές μπορεί να έχουν δεχτεί προτάσεις, οι οποίοι να βρίσκονται σε κανάλια μη αδειοδοτούμενα στην παρούσα φάση, αλλά δεν θα το λέγανε πιστεύω εγώ. Αλλά δεν είμαι εγώ άξια να κρίνω τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που είναι τόσα πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Τη σέβομαι πάρα πολύ για αυτό που κάνει, απλά λέω και καταθέτω την άποψη μου».