Μάθε γιατί δεν προβάλλεται σήμερα η «Ελένη»

19.10.2016
Εάν περιμένεις πως και πως να δεις την εκπομπή της Μενεγάκη, βρες εναλλακτική πρόταση για την ψυχαγωγία σου γιατί σήμερα η «Ελένη» δε θα προβληθεί, όπως έγινε και τη Δευτέρα.

Να θυμίσουμε ότι τότε αιτία ήταν η στάση εργασίας των τεχνικών που επηρέασε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα, ενώ από τη στάση εργασίας επηρεάζονται και το «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, αλλά και το «Labiri Biri» του Epsilon.

Η στάση εργασίας για σήμερα στα ΜΜΕ από τις 12:00 ως τις 16:00 αποφασίστηκε από την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), την Ένωση Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) και την Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικών Τηλεοράσεων Αττικής (ΕΤΙΤΑ).

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση για την στάση εργασίας:

Την κήρυξη 4ωρηςστάσης εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 της Τετάρτης, 19 Οκτωβρίου 2016 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.30 στην είσοδο της Βουλής των Ελλήνων, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ.

Δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί της τηλεόρασης ζητούν:

Να αποκατασταθεί πλήρως η συνταγματική τάξη.
Να παραμείνουν ανοικτοί όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.
Να αποκατασταθούν πλήρως τα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Να υπογραφούν άμεσα Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Στη στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των τηλεοπτικών σταθμών ALPHA, ANTENNA, ΑΡΤ TV, EPSILONTV, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, ΣΚΑΙ, STARCHANNEL, ΕΡΤ και ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ