Διάλογοι - φωτιά: Τι κουβέντες αντάλλαξαν Φαίη Σκορδά & Πάολα off camera

19.10.2016
Πριν από λίγες μέρες οι δυο κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ έγιναν πρωταγωνίστριες σε μια αρκετά άβολη τηλεοπτική σκηνή στο αέρα της εκπομπής "Πρω1νό" που παρουσιάζει η πρώτη και η δεύτερη εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση ως καλεσμένη.

Σε ζωντανή σύνδεση από το "Κέντρο Αθηνών" όπου η Πάολα έκανε πρόβες με τον Σάκη Ρουβά, η Φαίη Σκορδά ξεκίνσε τις ερωτήσεις της από την εν λόγω συνεργεσία. Πού νά' ξερε!

"Ξέρετε κάτι; Επειδή οι ερωτήσεις αυτές είναι τετριμμένες και οι απαντήσεις μας το ίδιο, εγώ νιώθω πραγματικά όμορφα και θα το δείτε αν έρθετε εδώ. Δεν θέλω να πω κάτι από αυτά τα συνηθισμένα που λέμε. Δεν μου πάει και δεν γουστάρω", απάντησε η Πάολα αφήνοντας τη Φαίη... "παγωτό" και τον Σάκη να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασσυμάζευτα.

Όμως το όλο πράγμα δεν σταμάτησε εκεί αφού σύμφωνα με το περιοδικό Ciao η "εμπλοκή" συνεχίστηκε -ή μάλλον κλιμακώθηκε- όταν έσβησαν τα μικρόφωνα.

Μπορεί η κάμερα να έκλεισε όμως το κύκλωμα ήταν ακόμα ανοιχτό και η παρουσιάστρια έξαλλη από θυμό ζήτησε από την Πάολα το λόγο. "Γιατί μου το έκανες αυτό;" φώναζε η Φαίη ενώ η Πάολα συνέχιζε στον ίδιο μοτίβο κάνοντας την πιο έξαλλη: "Ξέρεις κάνουμε διαρκώς πρόβες και είμαστε πτώματα. Τα ίδια λέμε σε όλους, δεν έχουμε χρόνο γι΄αυτά".

«Εμείς σας προβάλλουμε όμως. Γιατί με κρέμασες στον αέρα της εκπομπής; Μόνο αν θέλετε προβολή είμαστε καλοί και όταν αισθάνεστε ασφαλείς και ξαφνικά βαριέστε;", φώναζε η Φαίη.

"Σου είπα δεν έχω χρόνο για όλα αυτά. Ας το λήξουμε να πάει ο καθένας στη δουλειά του", απάντησε η Πάολα με τον Σάκη να προσπαθεί να κάνει τον πυροσβέστη και τη Φαίη να το "τερματίζει".

"Τι ήθελες να σε ρωτήσω δηλαδή για να… γουστάρεις; Την άλλη φορά να μου στέλνεις γραπτές τις ερωτήσεις που προτιμάς", συνέχιζε η Φαίη Σκορδά, ενώ σύμφωνα πάντα με το Ciao μερικοί από τους συνεργάτες υπογράμμιζαν πόσο ευτυχές είναι το γεγονός ότι δεν ήταν ο Γιώργος Λιάγκας παρών στο συγκεκριμένο συμβάν.

"Ευτυχώς που δεν ήταν ο Γιώργος εδώ. Θα γινόταν χαμός αν του μιλούσε έτσι στον αέρα", έλεγε συνεργάτης ενώ η Φαίη το πήγε πιο μακριά. "Δεν θα ξαναέρθεις στην εκπομπή μου ποτέ" φέρεται να στρίγκλισε λιγο πριν κλείσουν τα μικρόφωνα. "Δεν θα μείνει έτσι αυτό", ήταν το τελευταίό πράγμα που ακούστηκε να λέει έξαλλη η Σκορδά..

Για να δούμε τη συνέχεια λοιπόν...