Αυτός είναι ο καλεσμένος που αποχώρησε χθες από την εκπομπή της Μενεγάκη! [vds]

16.11.2016
Η άφιξη του Ομπάμα στην Αθήνα χθες Τρίτη 15 Νοεμβρίου έγινε αφορμή να διακόπτεται η «Ελένη» συνεχώς προκειμένου να προβάλλεται η έκτακτη επικαιρότητα, αλλά φυσικά, αναμενόμενο ήταν να αλλάξει άρδην η ροή της εκπομπής.

Θύμα των διακοπών έπεσε και ο καλεσμένος της ημέρας, τον οποίο δεν είδαμε ποτέ, κάτι που αποκάλυψε η παρουσιάστρια λέγοντας -μεταξύ άλλων- χαρακτηριστικά:

«Αποχαιρέτησα τον καλεσμένο. Αυτός ο καλεσμένος που δε θα πω το όνομά του, έρχεται κάθε χρόνο μια φορά, συμπαθέστατος, εμείς πολύ τον κάνουμε κέφι και αυτός εμάς, από ότι φαίνεται, δεν μπορώ να σας πω ότι μοιάζουμε, αλλά γενικά το ευχαριστιόμαστε. περνάμε ωραία. Κάθε φορά λοιπόν που έρχεται τυχαία τη μέρα που είναι να έρθει, κάτι γίνεται, δεν ξέρω τι συμβαίνει... κάθε χρόνο κάτι γίνεται... κάθε φορά που έρχεται, του λέμε έχουμε χάσει μια ώρα εκπομπή δε θα μπορέσουμε σήμερα και του ζητάμε συγγνώμη. Τυχαίνει πάντα στον ίδιο άνθρωπο.»

Ποιός είναι; Να το πάρει το ποτάμι και να πούμε ότι σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Εξάλλου και η Μενεγάκη είχε πει ότι είναι πρωταγωνιστής και τα αρχικά του είναι «Κ.Μ.»