Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν βλέπω τον εαυτό μου ποτέ σε παλιές σειρές γιατί...»

27.01.2017
Παρά το γεγονός ότι είναι στην τηλεόραση από τη δεκαετία του '90, ο ρόλος με τον οποίο εκτοξεύτηκε η καριέρα της ήταν αναμφίβολα αυτός της Αμαλίας στο Παραπέντε του Γιώργου Καπουτζίδη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Ζέτα Μακρυπούλια είπε χαρακτηριστικά πως της άλλαξε όλη της τη ζωή, ενώ δεν κρύβει πως κοιτώντας πίσω στα πρώτα της βήματα, υπάρχουν ανασφάλειες που κατάφερε να ξεπεράσει, ενώ εξηγεί και τον λόγο για τον οποίο δε βλέπει ποτέ παλιές σειρές και ταινίες της:

«Είμαι η μέρα με τη νύχτα. Ήμουν πολύ ντροπαλή. Από τη δραματική σχολή πήρα κάποιες βάσεις, αλλά όταν βγήκα στο επάγγελμα, επειδή ως άνθρωπος ήμουν πολύ συνεσταλμένη μου ήταν πολύ δύσκολο όλα αυτά να τα αφήσω πίσω και να πω «τώρα είμαι ο ρόλος». Μου πήρε χρόνια να τα καταφέρω. Και δεν βλέπω τον εαυτό μου ποτέ σε παλιές σειρές, ταινίες, γιατί βλέπω αμέσως τα λάθη και δεν μου αρέσει να τα βλέπω.

Δεν κρύβει πως είναι αυστηρή με τον εαυτό της και τώρα έχει ξεκινήσει και βλέπει τη σειρά που παίζει αυτή τη σεζόν στον ANT1:

«Πάρα πολύ. Τώρα ξεκίνησα να με βλέπω στην τηλεόραση. Το Στο Καλό Γλυκιά Μου Συμπεθέρα είναι η μοναδική σειρά που επιδιώκω να βλέπω τα επεισόδια 2-3 φορές μετά, ίσως και γιατί δεν έχω πληροφορίες για την εξέλιξη της πλοκής, για να καταλαβαίνω και κάποια πράγματα. Και σε αυτό τον ρόλο έχω εντοπίσει λάθη, πράγματα που θα μπορούσα να τα έκανα διαφορετικά. Η τηλεόραση δεν είναι σαν το θέατρο που θα κάνεις 2-3 μήνες πρόβες, έχει άλλες ταχύτητες και αυτό δεν είναι πάντα απλό.»