Πρόδρομος Καθηνιώτης: Η «καυτή» αποκάλυψη για το Big Brother & η αντίδραση της Μενεγάκη

16.03.2017
Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης συμμετείχε στο Big Brother 1, το πρώτο ριάλιτι που προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση κι έκανε κακό χαμό και στις τηλεθεάσεις και με τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε.

Μπορεί να μη νίκησε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να βγήκε δεύτερος, όμως, στη συνέχεια έβγαλε δικό του cd, έκανε εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, ενώ συμμετείχε και σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε συνέντευξή του στο Down Town ο Πρόδρομος αποκάλυψε πως δεν έχει κρατήσει επαφή πλέον με κανέναν από τους συμπαίκτες του ούτε καν με τον τότε κολλητό του στο παιχνίδι, Γιώργο Τσάκα.

«Με κανέναν δε μιλάω. Φαντάσου, ούτε με τον Τσάκα δεν μιλάω. Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω. Ο μόνος που βλέπω στο facebook είναι ο Χρήστος.»

Αναφέρθηκε δε και σε μια άτυχη τηλεοπτική στιγμή όταν έγινε ζωντανή σύνδεση με τον Πρωινό Καφέ, τον οποίο τότε παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη και βγήκε γυμνός στην τηλεόραση:

«Πολλοί έχουν ξεχάσει εκείνο το πρωί που είχα κουρευτεί και είχε γίνει πανικός. Εκείνη την ημέρα είχα την πετσέτα χαμηλά γιατί ετοιμαζόμουν να κάνω μπάνιο και η Μενεγάκη έκανε ξαφνικά ζωντανή σύνδεση, Εγώ έβγαλα την πετσέτα και με έδειξε γυμνό. Όπως φαντάζεσαι τρελάθηκε, φώναζε «Κλείστε το» κλπ.»