Survivor: Οι νικητές, οι κλίκες και το ασύστολο «θάψιμο» [vds]

23.03.2017
Ακόμη ένα επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με απίστευτη ένταση και στα δυο στρατόπεδα.

Σε μια ακόμη στήθος με στήθος αναμέντρηση, ήταν οι Μαχητές που στέφθηκαν τελικά νικητές στον χθεσινό αγώνα για το έπαθλο της επικοινωνίας. Η πέμπτη σερί νίκη για την όμαδα, παρεμπιπτόντως.

Και είναι αυτό, βέβαια το στοιχείο που τους έχει φανερά ενώσει σε απίστευτο βαθμό, όπως παρατήρησε και η «αντίπαλος» Σόφη Πασχάλη μιλώντας κατ' ιδίαν στη Λάουρα Νάργες όταν επέστρεψαν στον νησί μετά το αγώνισμα.

Βέβαια η Σόφη, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα δεν μίλησε μόνο για τους Μαχητές που ενώθηκαν από τις νίκες τους, αλλά και για τη δική τους ομάδα που διασπάστηκε από τις συνεχόμενες ήττες. Μίλησε για κλίκες και για άσχημο κλίμα, μεταξύ άλλων. Ιδού και το απόσπασμα.

Στην αρχή του επεισοδίου όμως, εντύπωση έκανε το «θάψιμο» των Μαχητών εναντίον του πρώην συμπαίκτη τους, Γιώργου Αγγελόπουλου, με αφορμή κουβέντα για το ποιον από τους τρεις υποψήφιους θα ήθελαν να διώξει ο κόσμος.

Προτοστάτης στην όλη κουβέντα η Ειρήνη η οποία δε μάσησε τα λόγια της...

Πάντως στο τέλος του επεισοδίου, η συγκίνηση των Μαχητών ήταν πολύ μεγάλη καθως ως νικητές του επάθλου επικοινωνίας απόλαυσαν τα μηνύματα των φίλων τους από την Ελλάδα με δάκρυα στα μάτια..