Ευρυδίκη & Ντάνος: Μετά τα «μαχαιρώματα» οι αγκαλιές [photos & vds]

23.03.2017
Οι δυο παίκτες των Διασήμων, θα μπορούσε να πει κανείς ότι, είναι πρωταγωνιστές σε ένα πιο μικρό «εσωτερικό» ριάλιτι και χθες μας έδωσαν ακόμη ένα επεισόδιο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσαν -προφανώς άθελά τους- τροφή σε μερίδα του Τύπου η οποία αποκρυπτογραφώντας φωτογραφίες υποστήριξε ότι «κάτι τρέχει» μεταξύ τους.

Και ενώ ένα «ροζ» συννεφάκι υπήρχε γύρω τους, ξαφνικά, στο τελευταίο συμβούλιο, η Ευρυδίκη, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Γιώργο ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, προκαλώντας τόσο τη δική του έντονη αντίδραση, όσο και όλου του κοινού, τονίζοντας πως ο Ντάνος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν αμείωτες αν και στα αγωνίσματα ο φακός κατέγραψε συναδελφικές αγκαλιές που ξάφνιασαν πολλούς -ακόμη και τη Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της [φωτό κάτω] και τελικά έφτασε το χθεσινό επεισόδιο και το αγώνισμα στο οποίο αναμετρήθηκαν στήθος με στήθος με τους Μαχητές.

Όταν έφτασαν στο 9-9, σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι δυο ομάδες έπρεπε να επιλέξουν ένα ζευγάρι για την τελευταία «γύρα». Οι Διάσημοι λοιπόν επέλεξαν την Ευρυδίκη και τον Ντάνο, οι οποίοι εμφανίστηκαν αγκαλιασμένοι, [φωτό στην αρχη του θέματος] προφανώς για να τονίσουν τη σύμπνοια που υπάρχει μεταξύ τους -που όμως δεν υπάρχει, αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα.

Τελικά, το δίδυμο έχασε οριακά από το δίδυμο του Μάριου και της Ειρήνης από τους Μαχητές, γεγονός που σίγουρα δε βοήθησε την κατάσταση στην ομάδα...

%VIDEO1%