Αργύρης Αγγέλου: Με ποιους από την παρέα του Παραπέντε δε μιλάει πια & γιατί

29.03.2017
Τους λατρέψαμε μέσα από τη θρυλική πλέον σειρά «Παραπέντε», η οποία χτυπούσε το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο στην πρώτη προβολή της, ενώ οι ατάκες της έχουν χαρίσει απλόχερα το γέλιο στο κοινό.

Σε συνέντευξή του στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην κυπριακή εκπομπή DOT, ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε με ποιους από τους πρωταγωνιστές έχει κρατήσει επαφές ακόμα και σήμερα και με ποιους έχει χαθεί:

«Με τον Γιώργο έχουμε πολύ συχνή και πολύ στενή επαφή, είναι σχεδόν οικογενειακή η σχέση μας. Με την Αγγελική. Με τη Σμαράγδα όχι πολύ συχνά. Την Ελισάβετ την έχω χάσει πολλά χρόνια, εννοώ ότι έχουμε χαθεί και τα τελευταία χρόνια και με τη Ζέτα. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια δουλεύαμε με τη Ζέτα συνέχεια. Δηλαδή με την Ζέτα έχω δουλέψει στο θέατρο πιο πολύ από όλους»

Και συνέχισε:

«Για εμάς, για αυτή την πεντάδα, άλλαξε η ζωή μας. Αυτό δεν μπορεί να ξανασυμβεί με κανέναν άλλο. Είναι πολύ ισχυρός δεσμός. Τώρα γιατί η ζωή τα έφερε έτσι ή ότι τώρα δεν μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, σαφέστατα αύριο μεθαύριο μπορεί να ξαναβρεθούμε στη δουλειά και θα χαρούμε να ξανασυνεργαστούμε. Αυτό δε με στεναχωρεί πια γιατί είναι η φύση της δουλειάς μας αυτή.»