Ελένη Μενεγάκη: Γιόρτασε τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας στο στούντιο [vds]

29.03.2017
Ημέρα μεγάλης χαράς είναι η σημερινή Τετάρτη 29 Μαρτίου αφού έχει τα γενέθλιά της η Μαρίνα, η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία γίνεται δύο ετών και στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια κι οι συνεργάτες της τα γιόρτασαν με κάθε μεγαλοπρέπεια.

Η Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Πώς σας ήρθες Έχω τέσσερα παιδιά, ένα μόνο έχουμε γιορτάσει. Πώς σας ήρθε; Επειδή είναι το βλασταράκι μου; Επειδή είναι το τελευταίο μου ε; Το λουλουδένιο μου! Πώς πέρασαν τα χρόνια; Ήμουν έγκυος πριν δύο χρόνια; Με έχετε χώσει εδώ μέσα και χάνω τον χρόνο. Μπαίνω βγαίνω και είμαι στο ίδιο μέρος. Με το που άνοιξε τα ματάκια της σήμερα, ήταν το πρώτο πράγμα που της είπαμε. Έχουμε τρελαθεί.»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε η παρουσιάστρια πως θα τα γιορτάσουν οικογενειακά κι όχι με πάρτι με άλλα παιδάκια:

«Αυτό που συζητάγαμε μόνοι μας και γελάγαμε την προηγούμενη εβδομάδα λέω “πόσους ξέρεις που έχουν δίχρονα; Ή θα έχουν μεγάλα παιδιά ή θα είναι εργένηδες ή και να μην είναι πολύ μεγάλα, θα είναι 5χρονα” τα ψάχναμε, τα ψάχναμε… Θα το κάνουμε οικογενειακά σήμερα και από του χρόνου που θα πηγαίνει προνήπιο, παιδικό, θα έχει τους συμμαθητές της και θα κάνουμε παρτάκια».