Πάνος Αργιανίδης: Χολή & μέλι για τον Γιάννη Σπαλιάρα & συμμαχία με τους Διάσημους

07.04.2017
Τον είδαμε να δίνει λουλούδι κι αγκαλιά στη Λάουρα και να πιάνει ψηλή κουβεντούλα - βγάζοντας το φτυάρι - πριν το αγώνισμα με τον Μπο. Όσο για τον Γιάννη Σπαλιάρα λέει τα καλύτερα αλλά μόνο όταν βρίσκεται κι αυτός μπροστά. Όταν απουσιάζει βγάζει χολή...

Ο Μπο και ο Πάνος Αργιανίδης, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας τους στο χθεσινό επεισόδιο πεοχώρησαν σε ένα ανευ προηγουμένου «θάψιμο» κατά του Γιάννη Σπαλιάρα.

«Ο μόνος που με έχει βγάλει έξω από τα νερά μου είναι ο Γιάννης. Ο μόνος, δηλαδή, δεν υπάρχει. Είναι μεγάλος ψεύτης, να ξέρεις», είπε ο Μπο για να σιγοντάρει ο Πάνος.

«Ήδη μας έχει πρήξει. Με εμένα δεν μιλάει πολύ γιατί δεν τον αφήνω. Δεν του δίνω δικαίωμα γιατί λέει συνέχεια “έλα bro, έλα bro”. Είναι ψεύτης, διπλωμάτης τρελά. Είμαι 37 χρονών και αυτός 41. Γίνεται να είσαι 41 και να συμπεριφέρεσαι έτσι;».

Από την άλλη στο συμβούλιο κάθε φορά που έρχεται ο λόγος στο Σπαλιάρα, στάζει μέλι. Μήπως ο Πάνος βλέποντας τα περιθώρια να στενεύουν ευελπιστούσε κι αυτός σε μια μεταγραφή; Όπως και να είχε η ανατροπή δεν έγινε και μετά την ψηφοφορία του κοινού είναι αυτός που αποχωρεί από το νησί και το παιχνίδι. Δες τι δήλωσε ο ίδιος κατά την αποχωρησή του εδώ.