Σκληρό καρύδι η Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Να δούμε ποιος θ΄αντέξει»

07.04.2017
Σε τεντωμένο σχοινι η σχέση της πλειοψηφίας των Διασήμων με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η ένταση και η συμβίωση έχει φτάσει σε σημείο που η τραγουδίστρια να έχει ζητήσει ανοιχτά μεταγραφή στην απέναντι ομάδα.

Η ίδια πλέον μιλάει ανοιχτά για μπούλινγκ - κάτι που επιβεβαιώνουν τόσο τα πλάνα από την καλύβα των μαχητών, με πρώτο τον Στέλιο Χανταμπάκη να την περιπαίζει και τον Χούτο με την υπόλοιπη ομάδα να γελούν, όσο και τα λόγια του Γιάννη Σπαλιάρα σε συζητήσεις του με τους μαχητές.

«Τώρα που είπε αυτό πως δεν υπάρχει ειλικρίνεια η Ειρήνη, ξέρεις τι μπούλινγκ θα τρώει;» είπε ο Σπαλιάρας μαρτυρώντας το μπούλινγκ που καλλιεργείται στην ομάδα των Διασήμων.

«Η Ειρήνη είναι αγνή. Είναι αυθόρμητη! Δεν είναι διπλωμάτισα. ήθελε να τα χει καλά με όλους. Αυτοί την πίεζαν από την αρχή καικείνη δεν καταλάβαινε γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν την άφηναν το μιλάει και με μας και μ’αυτούς, οπωσδήποτε έπρεπε να διαλλέξει»

Από την πλευρά της, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δηλώνει σκληρό καρύδι και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους και να μην υποκύψει στις όποιες πιέσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που με έχουν στο περιθώριο. Για να πιεστώ ψυχολογικά και να φύγω. Όταν έφτασα στα όρια μου και εμπιστευόμουν τον Χ άνθρωπο, αντί να με στηρίζει και να μου δώσει δύναμη το μοιράστηκε με όλους τους υπόλοιπους. Και υπόλοιποι ξεκίνησαν αυτό το παιχνιδάκι, να με πιέζουν ψυχολογικά και να λένε “όποιος έχει ψυχολογικά να σηκωθεί και να φύγει”. Ωραία, όποιος δεν αντέχει θα φανεί εδώ! Είμαι τραγουδίστρια, μου αρέσει η μουσική, μου αρέσει ο χορός, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς μουσική. Αν έτσι είναι οι celebrities εγώ με βάζω στην κατηγορία της αγωνίστριας, όπως μια ζωή έχω υπάρξει και εδώ πάλι αυτό θα κάνω. Θα αγωνίζομαι.»