Survivor: Οι αλλαγές στην προβολή των επεισοδίων, η σημερινή αποχώρηση και η Ελεονώρα [vds]

11.04.2017
Η Μεγάλη Εβδομάδα που διανύουμε ήδη και η γιορτή του Πάσχα που έρχεται έφεραν αλλαγές στα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών, άρα και του ΣΚΑΪ.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα λοιπόν, το τελευταίο επεισόδιο για αυτή, τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα προβληθεί σήμερα (11/4) όπου θα παρακολουθήσουμε νέο αγώνα επάθλου, αλλά και την αποχώρηση.

Τι αποφάσισε το κοινό; Ποιος θα φύγει σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο; Ο Στέλιος Χανταμπάκης; Ο Γιώργος Χρανιώτης; Ή ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Το μόνο πρόβλημα -για τη μεγάλη πλειοψηφία των φανατικών τηλεθεατών του Survivor- είναι ότι, όπως φαίνεται στο trailer που έχει δοθεί στη δημοσίοτητα, και σε αυτό το επεισόδιο θα απουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Αποχώρηση -και ΤΙ αποχώρηση μάλιστα- θα δούμε με τον τούρκο παραγωγό του παιχνιδιού, ο οποίος εκτελεί χρέη παρουσιαστή όσο ο Σάκης βρίσκεται στη Ελλάδα για δουλειές.

Όσο για το πότε επιστρέφει το Survivor στις οθόνες μας; Την Τετάρτη του Πάσχα (19/4) θα έχουμε νέο επεισόδιο ενώ πληροφορίες θέλουν την ολόφρεσκια Survivor-ική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «#Survivor» να κάνει «εμβόλιμη» πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.


Αναμένουμε λοιπόν.. Ιδού και το τρέιλερ