Survivor: Οριστικά εκτός η Ειρήνη Παπαδοπούλου -Αποχώρησε οικειοθελώς;

12.04.2017
Καταιγιστικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς είχαμε, όπως διαβάζουμε, ακόμη μια αποχώρηση. Εκτός προγράμματος αυτή τη φορά. Ισχύει όμως η πληροφορία. Η υπόθεση εξελίσσεται σε... θρίλερ.

Οριστικά εκτός Survivor βρίσκεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Την είδηση -που αναμένεται να επιβεβαιωθεί επίσημα- έφερε στο φως της δημοσιότητας η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο La Biri το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης και διαβάσαμε στο yupiii.gr

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά. Μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής και φαίνεται ότι είναι δική της απόφαση γιατί δεν αντέχει άλλο» είπε η έγκριτη δημοσιογράφος.

«Ρε παιδιά, ξέρουμε ότι τα γυρίσματα έχουν μια απόσταση 3 ημερών. Γίνονται γκρουπαριστά τα γυρίσματα; Τι γίνεται; Πριν ανακατευτούν όλοι με τα spoilers, πριν τη Μεγάλη Δευτέρα, όλοι έλεγαν ότι ο Χανταμπάκης ήταν ήδη στο ξενοδοχείο» πρόσθεσε αναφερόμενη στις ξαφνικές αλλαγές του Survivor και στις διαρροές που γίνονται νωρίτερα των 3 ημερών.

Η δημοσιογράφος και η εκπομπή La Biri δίνοντας αυτή την πληροφορία στον αέρα της εκπομπής βασίστηκαν και στη έντονη συνομιλία της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Γιώργου Χρανιώτη στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης, κατά την οποία ο ηθοποιός λέει στην τραγουδίστρια ότι παρανοεί και προσπαθεί να την προστατέψει από μια οικειοθελή αποχώρηση.

Το θέμα όμως έχει συνέχεια -αν και ακόμη όχι επίσημη- καθώς πληροφορίες του dimi's blog που δημοσιεύεται στο youweekly.gr όχι μόνο διαψεύδουν τις παραπάνω πληροφορίες, αλλά τις αποκαλούν καθαρή φαντασία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό λοιπόν, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, κουρασμένη από το μπούλιγκ που δεχόταν από μερικούς συμπαίκτες της είχε ανακοινώσει και στα παιδιά της παραγωγής και στον ίδιο τον Τανιμανίδη πως ήταν αποφασισμένη να φύγει. Πώς ακριβώς το είπε;

«Εγώ τα βροντάω και σηκώνομαι να φύγω. Εγώ δεν θα χάσω τον εαυτό μου και την ψυχική μου ισορροπία για ένα παιχνίδι. Αν ο κόσμος επιλέξει να φύγει ο Ντάνος, την ίδια στιγμή θα σηκωθώ να φύγω κι εγώ. Δεν κάθομαι στην παραλία με αυτούς τους ανθρώπους ούτε μισό δευτερόλεπτο...»

«Στον Ντάνο δεν το είχε πει μέχρι εκείνη την στιγμή», συνεχίζει το άρθρο στο dimi' s blog, γιατί δεν ήθελε να τον φορτίσει συναισθηματικά.Ο Αγγελόπουλος το έμαθε από τον Χρανιώτη λίγο πριν ξεκινήσει το συμβούλιο! Φυσικά έπεσε με νύχια και με δόντια να την μεταπείσει και να της πει ότι και να αποχωρήσει ο ίδιος εκείνη θα πρέπει να δώσει μάχη και για τους δυο τους. Φυσικά όλα άλλαξαν όταν ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του Στέλιου Χανταμπάκη για αποχώρηση. Εκεί η Ειρήνη ηρέμησε και όλοι στην παραγωγή του Survivor ανακουφίστηκαν»

Μάλιστα... το σίγουρο είναι ότι αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις επί του θέματος.