Survivor: Τι λέει ο ΣΚΑΪ για την αποχώρηση της Παπαδοπούλου

13.04.2017
Τα «πάνω κάτω» έχουν έρθει στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης αλλά και στον ίδιο τον σταθμό και την παραγωγή του μετά και την οικειοθελή αποχώρηση της γνωστής τραγουδίστριας, παίκτριας των Διασήμων.

Στο επεισόδιο της Τρίτης αποχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης και όπως μάθαμε λίγο αργότερα, αποχώρησε οικειοθελώς και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία, για την ιστορία, τον είχε προτείνει ως υποψήφιο στο συμβούλιο.

Η κατάσταση στο στρατόπεδο των Διασήμων ήταν «καζάνι που βράζει» καιρό τώρα, με την «κλίκα των 5» (Χανταμπάκης, Χούτος, Μπο, Νάργες και Βαλαβάνη) να έχουν στοχοποιήσει την Παπαδοπούλου, η οποία μέχρι που είχε ζητήσει να τη «στείλουν» στην ομάδα των Μαχητών. Πράγμα βέβαια που δεν έγινε και η συνέχεια είναι αυτή που όλοι γνωρίζουμε.

Επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρηση της Ειρήνης από το παιχνίδι δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο διαβάζουμε στο Dimi' s Blog του YouWeekly.gr ό,τι πιο κοντινό σε αυτό:

Εφόσον το γραφείου Τύπου του σταθμού δεν έδινε απαντήσεις, η υπογράφουσε επικοινώνησε με «ένα από τα κορυφαία στελέχη του σταθμού, πιο κορυφαίο δεν γίνεται, για να πάρω μία σοβαρή και μία τεκμηριωμένη απάντηση»

«Το συγκεκριμένο πρόσωπο σήμερα δεν είναι στο κανάλι αλλά είναι αυτό που λέμε το «Α» και το «Ω» για το Survivor. Σκέφτηκα… "Δεν μπορεί, θα ξέρει!"…. "Σε παρακαλώ πολύ πες μου αν έχει φύγει η Ειρήνη Παπαδοπούλο να το γράψω στο blog μου γιατί γίνεται κόλαση και δεν ξέρω αν είναι τρολ και φήμες!", αυτό ρώτησε το κορυφαίο στέλεχος…

"Κοίτα θα σου πω, αλλά….. να ξέρεις ότι δεν είναι η δουλειά μου να σας ενημερώσω. Εγώ γνωρίζω ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, έχει φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς! Ξέρω και το παρασκήνιο αλλά αυτά θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή! Μην γράψεις ότι η πηγή σου είμαι εγώ, την επίσημη θέση πρέπει να στην μεταφέρει η Δώρα Γιαννακάκη…", αυτό μου είπε, αυτό σας μεταφέρω και περιμένω την Δώρα Γιαννακάκη να μας επιβεβαιώσει την είδηση…

Αναμένουμε λοιπόν...