Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει αλλαγές - Θα συνεχίσει στη μεσημεριανή ζώνη;

20.04.2018
Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει αλλαγές - Θα συνεχίσει στη μεσημεριανή ζώνη;
Τηλεόραση χωρίς Ελένη Μενεγάκη δε γίνεται. Μπορεί η Νο 1 παρουσιάστρια να βρέθηκε φέτος στην χειρότερη τηλεοπτική σεζόν της μακραίωνης τηλεοπτικής της πορείας, όμως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Η «Ωραία Ελένη» έχασε μόνο μία ακόμη τηλεοπτική μάχη τίποτε παραπάνω και φυσικά είναι αποφασισμένη να ενδυναμωθεί με νέα ισχυρά όπλα. Σε λιγότερο από τρεις μήνες λοιπόν άλλη μία σεζόν θα περάσει και επίσημα στην ιστορία και η εκθαμβωτική κυρία έχει ήδη ξεκινήσει διεργασίες για την επόμενη. Φήμες ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να μετακομίζει σε άλλη ζώνη. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί όπως αποκαλύπτει ο Αλέξης Μίχας στο TV Έθνος της Κυριακής αφού συνεχίζει κανονικά στη μεσημεριανή ζώνη.

Όλα όσα είπε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

«Τέλος η φημολογία ότι θα μετακινηθεί σε άλλη ζώνη. Συνεχίζει κανονικά στη μεσημεριανή ζώνη. Συνομίλησα με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού και συνεχίζει κανονικά το μεσημέρι και το βασικό concept της εκπομπής παραμένει το ίδιο αλλά θα υπάρχουν πολλές αλλαγές και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η αρχισυντάκτριά της παραμένει ίδια. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν πηγαίνει στην Ελένη»!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις 28 Νοέ, 2017 στις 3:29 πμ PST

O Γιάννης Πουλόπουλος από το πρωινό του STAR είπε:

«Οι πληροφορίες μου από τον Alpha λένε ότι η Ελένη Μενεγάκη μέσα στους επόμενους δύο μήνες, μέχρι το τέλος της σεζόν, θα αναζητήσει έναν άντρα και μια γυναίκα για το πάνελ της».

Παρακολουθώντας τη δίωρη πλέον εκπομπή της, μόνο ένας τυφλός δεν θα καταλάβει πως η Ελένη κάνει ήδη κάποια μίνι δοκιμαστικά με τους καλεσμένους της. Πρόσωπα δηλαδή που καλεί στο πάνελ με σκοπό να διαπιστώσει αν υπάρχει η αναμενόμενη τηλεοπτική χημεία.

Εν αναμονή των τηλεοπτικών εξελίξεων.

Γιώργος Μουλάς