Survivor: Οι Διάσημοι -με τον Αγόρου στη θέση του Νάσου- αγκαλιά με τον Αντετοκούνμπο

22.04.2018
Survivor: Οι Διάσημοι -με τον Αγόρου στη θέση του Νάσου- αγκαλιά με τον Αντετοκούνμπο
Μία μοναδική εμπειρία έζησαν πριν από λίγες ώρες οι παίκτες των Διασήμων καθώς, όπως είχε ανακοινωθεί στο τελευταίο επεισόδιο, ταξίδεψαν μέχρι την Αμερική -και συγκεκριμένα στο Μιλγουόκι- όπου παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα ανάμεσα στους Milwakee Bucks και τους Boston Celtics και θαύμασαν από κοντά τον Έλληνα άσσο του NBA.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε πριν από λίγη ώρα στην επίσημη σελιδα των Milwakee Bucks στο Twitter άναψε φωτιές καθώς απαθανατίζονται οι παίκτες των Διασήμων, αγκαλιά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όμως αντί για τον Νάσο Παπαργρόπουλο, ανάμεσά τους είδαμε τον Νικόλα Αγόρου, παίκτη των Μαχητών.

Τα σενάρια άρχισαν να "πέφτουν" βροχή, όμως αυτό που ακούστηκε περισσότερο είναι ότι ο Νικόλας Αγόρου επιλέχτηκε ύστερα από κλήρωση καθώς λόγω του τραυματισμού του -για τον οποίο, παρεμπιπτόντως δε γνωρίζουμε πολλά ακόμη- οι γιατροί απαγόρευσαν στον Νάσο Παπαργυρόπουλο να κάνει αυτό το ταξίδι.

Περίσσευε μια θέση και τα υπόλοιπα είναι ιστορία την οποία, όμως θα μάθουμε στα σίγουρα στο αποψινό επεισόδιο [δες το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί]